Sundhedssamtale
Book din Sundhedssamtale
Piak%207

Er du en af dem, som gerne vil øge din trivsel og sundhed?

Oplevelse af trivsel og sundhed afhænger af mange ting. Bland vores sindtilstand og kroppens biokemisk ift. vores alder og gener.


Oplever du, indimellem at krop og psyke styrer mere end du selv?

Min erfaring er, at de bedste resultat opnås ved at arbejde sammen med de genetiske kræfter, dvs. de sprængfyldte hormonstoffer, der får os til at opleve og føle livets smerter og glæder i krop og psyke.


Det er en realitet - Kom helt eller delvist af med dine symptomer!

Jeg har hjulpet mange af med deres symptomer og fået sat ro i generne. Læs anbefalingerne, og kontakt mig gerne, hvis du er i tvivl eller ikke ser nogle af dine symptomer nedenfor.


Symptomer og hormoner i ubalance er:  

overgangsalder symptomer, vægtproblemer, migræne, led- og muskel smerter, synsforstyrrelser, eksem, allergi, tarm problemer, søvnproblemer, sorte rander under øjnene, hjertekar problemer, høj puls, hedeturer, hårtab, svimmel og svag, husker dårligt,  pludselig ked af det uden grund, humørsvingninger, ukontrolleret appetit, blærebetændelser, fedtsamling omkring midten af kroppen,  mistet sexløst, uro, angst, lændesmerter, svært ved at fokusere, tør hud, hyppig infektion, ændringer i menstruationscyklus, mørk under øjnene mm.

DNA/gener og livsstilssygdomme:
Stress, udbrændthed, Diabetes 1 og 2, Blodpropper, ledde- og slidgigt, knogleskørhed, PCOS, PCO, tarmsygdomme, irriteret tyktarm, hudlidelser, allergi, intolerence, stoftskifteproblemer, binyrertræthed, forhøjet kolesterol mm.


Det er en realitet - at du får det bedre


Sundhedssamtalen  kortlægger din situation.

NØGLEN ind til din trivsel er gennem biokemien, som skal forstås, accepteres og anerkendes af dig, sammen med mig.  Du får en forståelse af hvad der sker eller er sket i din krop og psyke, og hvorfor du har det som du har det. Vi kommer ind på livsstilsvaner, vitaminer og mineraler, medicin du tager eller har taget, som er årsagen til dine nuværende resultater på godt og ondt. Ændringerne sker i dit tempo, så kroppens naturlige processer understøttes. De eliminerende og belastende faktorer bringes tilbage i balance. Har du været i gang tidligere, så lad det ikke være en hindring. Op på hesten igen.

Om alt andet er, så kræver et godt og sundt liv et kærligt eftersyn indimellem. Ikke kun med blodprøver fra lægen, men også en god samtale hvor du bliver mødt med det du oplever og står overfor, og de ønsker og forhåbninger om forandringer du har. 


Livets Hormoner - livet igennem: 

Det er lige fra du bliver født, til teenageralderen, og videre til overgangsalderen til den sene alderdom. Det er derfor essentielt at mærke efter, når noget opleves anderledes eller hvis du ikke trives. Det kan være alt lige fra menstruations problemer til smerter i leddene, gentagende vægtproblemer, depressioner, mm.

Jeg har hørt mange udtale sig om, at det er 'normalt'
i min familie at have de fx ondt i leddene, problemer med tarmene, depressioner eller andre symptomer og livsstilssygdomme. MEN det betyder IKKE, at du skal lide af det samme. Det betyder omvendt, at du lever i livet med nogle livsstilsvaner som igangsætter dine symptomer og dermed  udfordringer. Måske oplever du det ikke sådan, men det er en realitet,  i den forstand.  Uanset hvilke forhold som gør sig gældende, så vil jeg gerne hjælpe dig med at forstå, rumme og gøre noget som forbedre dit liv. Ved forskellige tiltag får vi balancen ind igen. 


Lidt om mig:  
Jeg hedder Pia, er 52 år, og har masser af livs- og erhvervserfaring, og har den holdning til livet, at det er der for at vi skal lære noget af det, og dermed finde livets kurs, der skaber mere mening, trivsel og glæde der kan mærkes helt ind under huden.  Jeg arbejder holistisk, dvs. med symptomer der behandles gennem årsagerne til deres opståen. Vores krop, psyke og biokemi er vigtig at vedligeholde og kende og det hjælper jeg dig med, såfremt du ønsker det.  Du får kortlagt din situation gennem omsorg, samtale og simple redskaber og behandlinger jeg bruger, og som bringer dig helt hjem til dig selv igen. Jeg er uddannet ID-Psykoterapeut, Kost- og Hormon vejleder, Behandler af et Psyko-Biologiske og Adfærsmotoriske, HeartMath Coach, Mindfulness- Hormon- og Yoga lærer, samt Skolelærer og Datamatiker. Har talrige kurser bag med, som ikke er nævnt her.

Citater: 

'Kærlighed er den eneste kraft, der er i stand til at forvandle en fjende til en ven' (Martin Luther King, Jr.)


'Vær dig selv, alle andre er alligevel optage'
 (Oscar Wilde)


'Lykken bliver aldrig mindre af at blive delt' (Buddha)


'Der er en revne i alting, det er sådan, lyset kommer ind'
  (Leonard Cohen)


'Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad' (Hippokrates, 400 år f.kr.)


Pris: 950 kr. Er du Yogi-medlem får du nedsat pris 850 kr.

Du kan booke en samtale hos Pia HER, eller kontakte mig via sms eller telefonisk på mob 4079 2245