om HOT Flow Yoga
HOT Yoga
Hot%20flow%20yoga

HOT Yoga, holdtyper:

HOT Flow Yoga styrke, balance og puls
❤ HOT Flow Yoga II Mere styrke, udfordrer balance, puls
LUN Mild Flow Yoga bevægelighed, stræk og lidt puls

❤ Husk vand og et lille håndklæde.


LÆS også om Detox og udrensning med HotYoga, klik HER

Slanker det- ja du forbrænder ca 500 kalorier på 30 minutter!


Mens du er I den infrarøde varme, er din krop på hårdt arbejde og I gang med at producere sved. Ligesom hvis du var i en sauna, så pumper blodet rundt I kroppen og forbrænder kalorier. Du får et fuldt hjerte-workout og forbrænder op til 600 kalorier på 30 minutter blot ved at ligge under panelerne.


Forbedring af dit immunsystemet
I og med at de Infrarøde varmestråler hæver din kropstemperatur, så får din krop en ‘kunstig’ og sund feber. Når kroppen arbejder på at bekæmpe “feberen”, vil immunsystemet blive aktiveret og styrket. Kombinationen med afgiftning af skadelige toksiner og affaldsprodukter, bliver således din normale sundhed og modstandsdygtighed over for sygdomme forbedret betydeligt.


Lindres ledsmerter og stivhed – ja!
Dyb IR-varme udvider de perifere/ydre blodkar og det giver lindring og helbredelse til muskler og beskadiget væv. Den øgede blodcirkulation fjerner de metaboliske affaldsprodukter såsom mælkesyre, og leverer iltberiget blod til de iltudtømte muskler, så de kan komme sig hurtigere. IR infrarøde varmeterapi er meget anvendt til behandling af patienter, der lider af mange slags gigt- og muskellidelser. Særligt har det vist sig effektivt i behandlingen af sprains, neuralgia, bursitis, muskelspasmer, stivhed og mange andre muskuloskeletale lidelser. Stivhed og ømhed, som desuden kommer med alderen, bliver mindsket betydeligt eller fjernet ved hjælp af varmeterapien.


Forbedrering af cirkulationen og den kardiovaskulære function
Infrarød varme hæver kropstemperaturen ved opvarmning af blodet og udvider blodkarrene. Dermed gives en øget blodgennemstrømning og volumen, som forbedrer hjertefunktionen.


Hvad er IR varme? Infrarød varme er en del af de varmeståler, som solen afgiver. Det er elektromagnetisk varmestråling, som er en kombination af elektriske svingninger og magnetiske felter, der udbreder sig gennem rummet med lysets hastighed, og som formidler energi fra et sted til et andet.


Effekten af infrarød varme? Infrarød varme absorbers/optages I vores krop, fordi Infrarød varme er bølger af molekyler, som ligner kroppens celler. Det særlige ved infrarøde bølger er, at de starter vibrationer i cellerne, og denne bevægelse skaber varme i kroppen. Varmen kommer således indefra, hvorved blodcirkulationen og stofskiftet i cellerne øges.Mindsker stress og træthed

Den blide varme fra de infrarøde varmepaneler hjælper til at berolige nerverne og afslapper stramme eller knyttede muskler. Slutresultatet er mindre stress og bedre og mere energi.

Hot Yoga er en god kombination ift. til de øvrige Yoga hold. Du kan kombinere mere Relax og massage eller eller hvis du har i tankerne også kombinere med den øvrige mere fysiske Yoga træning. 


De øvrige Yoga holdtyper er:

Yoga Relax, blid Yoga, massage, Meditation, vejrtrækning
Mild Flow Yoga, bevægelse muskulært og lidt puls.
Flow Yoga. muskel og puls krævende.
HOT Power CoreYoga. Infrarød varme, puls krævende.
HOT FlowYoga. Infrarød varme, muskel og puls krævende.

LÆS også om Detox og udrensning med HotYoga, klik HER


Tilmelding: prøvetime eller tilmeld et medlemsskabKlik HER

Holdkalenderen: klik Her
Underviser: Pia Kornval.