Børn, unge og Familie Yoga
Sommer Yoga PreTeens & Teens
Natur%20og%20h%c3%a6nder

Lær og opleve hvad Yoga gør for dig, så det er godt at være dig.
Pre-Teen og Teenager Yoga fra ca. 11 år.  Vi holer det omkring skolernes ferie. Kontakt os gerne.

Kom, prøv Yoga i din sommerferie uge 31

Har du et barn fra 11 års alderen, seller er i den alder selv, og gerne vil prøve Yoga med en ven eller veninde, så er det muligt. Denne Workshop lærer dem nogle Yoga serier og  øvelser hvor man er to. Vi berører også vejrtækning og hvorfor det er godt., ligesom ro, fokus og balance er i centrum og hvordan man lærer at bliver god ved sig selv.


Vi laver: 
Let Mild Flow Yoga
Yoga stræk
Afspænding Mini meditationer

Fokus på at være god ved sig selv


Du vil også kunne tage dit barn med til Yoga indimellem, ligesom der muligvis vil være plads på Teen Yoga holdet om mandagen, hvor de går sammen med andre unge. Der serveres lidt frugt snack efter Yoga.


Pris: 300 kr..  Alder
: fra ca. 11 år.

Undervisere: 
Pia, og primær underviser Mathilde, som er 22 år, tidligere gymnast og studerende.Læs om Mathilde HER

Tilmelding: prøvetime eller tilmeld et medlemsskabKlik HER

 

Teenage Yoga fra ca. 11 år
Natur%20og%20h%c3%a6nder

Er du Teenager, og gerne vil gå til Yoga sammen med andre på din egen alder, så har vi holdet for dig.  Kom og få mere ro, balance, styrke og energi.

Kom, oplev ro, energi og indre velvære

Som du sikkert ved, så udvikles og øges Teenagers hormoner i alderen fra ca. 11 år og frem. Man kan indimellem opleve, at humøret og følelserne svinger en del, og det kan være svært at genkende sig selv indimellem. Det er derfor vi har valgt at undervise dig i Flow Yoga, da du igennem Flow Yoga lærer, at kontrollere din vejrtrækning. Når det sker, får du dit nervesystem i balance, og dermed også dine hormoner. Du vil opleve mere ro, fokus og overskud i din krop og tanker, så du bedre kan opleve, at du er dig.


Vi laver: 
Mild Flow Yoga serier
Dejlige Yoga stræk
Afspænding og meditationer

Vejrtrækningsøvelser.
Redskaber der skaber ro, fokus og balance


Frem for alt, vil du lære og opleve hvad det vil side, at være godt ved dig selv og dermed lære at stol på dit indre. Det giver dig en ro og indre velvære til at have fokus på skole, lektier, dine venner og familie, og ikke mindst dig selv.


Hold dag:  Kontakt os for et nyt hold.  Når du ikke på de faste hold, er der mulighed for at komme på et af voksen holdene, hvis du ønsker det. 

Undervisere: Pia, og primær underviser Mathilde, som er 22 år, tidligere gymnast og studerende. Læs om Mathilde HER

Tilmelding: prøvetime eller tilmeld et medlemsskabKlik HER

Familie Yoga
Natur%20og%20h%c3%a6nder

Familieyoga hjælper dit barn til mere nærvær, ro og balance, samt bevarer og styrker Jeres relation. Væk fra stress og jag og styrk relationen mellem dig og dit barn. Kom med dit barn sammen med søskende, mor, far eller anden nær relation.

Lærerig yoga serveret børnevenlig højde.  De fysiske og terapeutiske resultater af børneyoga er meget positive. I mange europæiske byer undervises der i børneyoga på institutioner og i skoler. Ligesom voksne høster utallige frugter af en yoga praksis, gør børn.  Særligt godt for børn som oplever uro, koncentrationsbesvær, tendenser til perfektionisme, føler mindreværd, sover dårligt, er urolige, har astma.

Oplev sjov og nærvær med dine kære

Ved brug af sanserne styrkes evnen til at fokusere og opbygge egen kerne og styrke.  Aktivitetsformerne foregår på indsigtsfuld vis gennem BørneYoga, hvor der er sjov, for det er sådan børn lærer bedst.  Fra både de rolige stunder, til de mere sjov bevægelsesorienterede stillinger og historier, som vi opbygger. Vi prøver også af med lidt vejrtrækning og hvordan det er man kan ''lytte' og sanse sig frem til at mærke kroppen bedre og mere. 

Afspændings – og massagedelen er noget ganske særligt i og med det der lægges vægt på at skabe en sunde og nærværende relation mellem barn og forældre. En større søskende eller bedste forældre er også velkomne.


Yoga kan hjælpe dit barn med at:

  • Mærke kroppens signaler/impulser og kunne navigere i dem.
  • Kende kroppens muligheder og hvordan den afspændes/beroliges
  • Kende sit eget ’stille’ sted. Hjælper gennem livet mange ændringer, udfordringer og forvirringer, der er forbundet med det at vokse.
  • Tanke op gennem vejrtrækningen = energi (prana=livsenergi)
  • Anerkende og nære egne evner og styrker.
  • Være åben for forandringer, stille spørgsmål og finde sine egne svar.


Datoer: lørdage eller søndage - ring for dato  6-11 år:  

Tilmelding:  sms 4079 2245 Pris 125 kr. pr gang pr. deltager. 


Underviser: 
Pia er mor til to plus bonus mor til 3 børn. Uddannet skolelærer og har undervist børn i alderen fra 5 år.  Arbejder som uddannet ID-psykoterapeut, Kost- og Hormon behandler og Certificeret Yoga- og Mindfulness Instruktør. 

Tilmeld nedenfor og send. Husk at skrive dit mobile nr.
GRATIS Teen-Yoga - vil du hjælpe?

Er du interesserede i at komme og prøve en Yoga, så har du nu muligheden. Er I flere, så skriv hvor mange og hvornår I kan.

Har du lyst til at fortælle os om din Yoga oplevelse, så vil vi meget gerne høre om det, og evt. optage det, så andre unge kan få gavn af det. Forskning viser at unge har gavn af Yoga, da det giver indre balance, ro og fokus.


Alt i alt, en god gerning i hjertets tjeneste.


Vi håber du kan, og har lyst til at deltage og nyde en times skøn Yoga sammen med os.Kærligst Mathilde og Pia.