Velkommen til Kolding IF U14 Årgang 2001

Vi er en årgang i rivende udvikling med dygtige unge og et trænerteam der tænker på alle drengenes udvikling lige fra de nyopstartende 2. holds spillere til etablerede 1. holds spillere.

Vi ligger i den bedste række i U14 som det eneste hold i Kolding derudover har vi et godt U14 A hold der er i en opstarts fase hvor et helt nyt hold skal spilles ind. Der plads til flere så har man tanken om at prøve noget nyt har man altid mulighed for at prøve træne hos os.

Vi er 4 trænere til to hold, hvor den ene er Målmandstræner som varetager vores 2-3 målmænd på årgangen, det er en luksus som ikke mange hold i omegnen har selv ikke på ældre årgange.

Vores 1 Hold har holdt sig i den bedste række de sidste 3 sæsoner, som klubben er meget stolte af og som holdet vil kæmpe for at bibeholde.

Som ny finder man hurtigt ud af hvilket fællesskab der er på denne årgang, selvom de begge spiller i to vidt forskellige rækker , så snakker alle med alle og gør at vi en stærk enhed. Alle bliver pænt budt velkommne som deres nye holdkammerat, og derfra er det så selv at vise hvor man høre til på de to forskellige niveauer.

Der bliver afholdt spillermøder 2-3 gange årligt for at vi sikre os drengens udvikling køre optimalt, også for at de ved hvor de står pt i forhold til 1 eller 2 holdet, det giver dem også muligheden for selv at se/vide hvad de mangler for at komme op på det ønskede niveau.

Mvh Trænerteamet

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Nyheder

Går du med et talent eller tanken om at prøve noget nyt, så kom forbi os og prøv en eller to uforpligtende træninger, se nedenstående tider som alle foregår ude på Bramdrupdam Kunstgræs.

6 Januar : 19.30-21.00
8 Januar: 19.30-21.00
13 Januar: 19.30-21.00
15 Januar: 19.30-21.00

Da vi går efter at skabe det bedste Hold i Kolding omegen og bestræber os på at spille Elite næste sæson er det naturligt at vi som by må forene os sørge for Kolding kan spille Elite fodbold i alle årgang for Kolding fodbold skyld. Så går du med et talent du gerne vil prøve af med de be...

Læs mere

Så er der kommet ny hjemmeside for Kolding IF U14

Alle træningskampe, futsal og Kommunemesterskab er under kalender.

Trupperne som er blevet udtaget til respektive kampe, kan man se ved man trykker under selve kampen på kalender, hvor man også melder tilbage om man kan eller ej.

Hver spiller bedes lave en profil, så vi kan lave en hel side med vores spillere og samt er der en kontakt liste, men det kræver man er logget ind. For at lave en profil skal man gå ind på holdsport.dk og trykke på ny spiller. Koden til det er inde på face eller skriv til mig.

Man kan ogs...

Læs mere