Værd at vide

Hvad skal jeg vide?


Vi er en lille klub baseret på frivilige kræfter der brænder for basketball, men også har et liv udenfor banen. Af denne grund må i bære over med os, hvis tingene ikke altid lige spiller 100 procent. 


Hvad skal man bruge for at spille basket?

Indendørssko er det vigtigste, hvis man skal spille basket. Basketball er en sport med massere af løb, stop, temposkift, hop og tæt kontakt. Derfor bør du altid have indendørssko med når du kommer til træning. 

Når det så er sagt så behøver du ikke gå ud og investerer i nogle dyre basketballsko. Helt almindelige indendørssko fungerer fint. Når de helt store basketmæssige egenskaber er i din rygsæk, anbefaler vi dog, at du investerer i nogle sko specifikt lavet til basket. 


Husk Drikkedunk og behageligt tøj. Indmeldelse

Hvis du ønsker at blive medlem i Kalundborg Saintz skal du blot klikke på Tilmelding oppe i hjørnet af siden og tilmelde dig det relevante hold. Har du i forvejen en bruger på Holdsport kan du blot bruge denne i forbindelse med indmeldelse. Såfremt du ikke har en bruger på holdsport vil du få tilsendt brugernavn og kodeord til den anvendte email. 


Vi bruger her i Saintz Holdsport som platform for kommunikation og administrering af klubben, det er derfor vigtigt, at du husker at tjekke Holdsport i ny og næ. Vi anbefaler at downloade Holdsport appen.