Velkommen

Bordtennis er en skøn blanding af sport, teknik, sjov, glæde og ikke mindst socialt samvær. Alle kan være med - drenge og piger - unge og ældre - nybegyndere og rutinerede spillere. Vores yngste medlem er 5 år og vores ældste medlem er 89 år. Der er rent faktisk ingen aldersgrænse, når man skal spille bordtennis, men man skal dog kunne kigge over bordet. 

 

ALLE ER VELKOMNE HOS JÆGERSPRIS BORDTENNIS

 

Kom ned en træningsdag - har man ikke et bat, så låner man bare et i klubben - husk indendørs sko og sportstøj. Er du ny eller har du spørgsmål, kontakt:

 

Thomas Lindholm, Kontaktperson

tlf. 60156435 mail: [email protected]Lørdag aften holdt vi vores klubfest. Den blev en rigtig hyggelig aften med god mad, god musik og høj stemning. Vi glæder os til næste år 🙂 Se billeder galleri
Vi har haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer til vores 60+ hold, og holdet er nu fyldt helt op. Hvis du er interesseret i at starte til bordtennis, så kontakt Sally på mail [email protected] og kom på ventelisten. Så får du besked så snart der bliver plads.


Se efterårets 60+ turneringer arrangeret af Bordtennis Danmark.  Efterårets turneringer

Vi kan nemlig få 10 øre pr. liter, når vi tanker med OK's app. Betaling med appen er dobbelt så nemt og giver dobbelt så godt i klubkassen. Læs mere.


Onsdag d. 6. september 2023, blev der holdt rosé turnering i double for 60+. Se resultaterKlubben har fået en ny flot klubtrøje, da den gamle er udgået. Kan bestilles nu.  Flere detaljer: Klubtrøje

Parkinson gruppen spiller nu om mandagen, kl. 13.30 - 15.00. Se billeder: billeder

Læs nyheder fra sæsonen 2022-2023.

Nyhedsbrev


På Facebook

Vi spiller i Kignæshallen:

Smedeengen 4, 3630 Jægerspris

Kignæshallen