Velkommen til Jægerspris Bordtennis

Velkommen til Jægerspris Bordtennis.VI ER IGANG IGEN FRA DEN 16. AUGUST 


Bordtennis er en skøn blanding af sport, teknik, sjov, glæde og ikke mindst socialt samvær.

ALLE kan være med - drenge og piger - unge og ældre - nybegyndere og rutineret spillere.

Vid du, at det er videnskabeligt bevist, at bordtennis er god træning til hjernen - i alle aldre !!!

Kom ned en træningsdag - har man ikke et bat, så låner man bare et i klubben - husk indendørs sko, shorts og t-shirt dog vil cowboybukser eller lign. og udendørs sko/strømpesokker ikke blive godkendt.

Er du ny eller har du spørgsmål, kontakt endelig vores mangeårige formand.

Helge Larsen, Formand og Træner

Mobil: 50 58 26 67 - eller mail: [email protected]

Bordtennis er godt for hjernen

Bordtennis er for alle mellem 7-99 år

Der er rent faktisk ingen aldersgrænse, når man skal spille bordtennis - og alligevel skriver vi 7-99 år.

Når man er op til 6 -7års alderen, kan man ofte ikke kigge over bordet, samtidig med ens motoriske udvikling, ofte ikke er helt udviklet - men vi vil ikke sætte grænserne.


Derfor - ALLE VELKOMNE HOS JÆGERSPRIS BORDTENNIS


Her er vi :-)


Klubbens historie

Jægerspris Bordtennisklub, som blev klubbens navn, da den blev stiftet den 27. februar 1975.

Bestyrelsen dengang var: Jørgen Valbøll-Hansen, Flemming Højer & Karin Christiansen. Der kom ny bestyrelsesformand som har været samme, siden 1982; Helge Larsen.

Man startede med at spille i Jægerspris Lejrens Gymnastikssal og fik efter et par aktive år, et tilbud om at spille i Kignæshallen, hvor man pludselig fik mulighed for at skabe sig noget socialt liv og meget bedre sportslige forhold. Dog har man kæmpet i mange med manglende depot plads - men efter en ombygning (ekstra depotrum omkring 2005-06) er dette problem skudt til hjørne.

Jægerspris Bordtennis formand, Helge Larsen, har altid haft en god dialog med kommunen som igennem årene har haft god forståelse for - tidligere nævnte depotforhold - som har medført at kommunen bl.a. i 1999 gav klubben 2 tiltrængte nye borde. Senere har klubben har i 2011 modtaget 2 borde fra Nordea.

Der har tidligere, med de forskellige bestyrer af Cafeteriaet i Kignæs Hallen, været en god dialog, som har gjort at det sociale i klubben og når diverse modstandere kom forbi, har der altid været plads til at sidde og have lidt hyggeligt samvær - sidst i 90'erne var det IKKE unormalt at en senior holdkamp, på en hverdagsaften først sluttede kl. 24. Det er desværre ikke muligt pt. da det koster løn kr. for den nye bestyrer af Cafeteriat som gør det ikke kan kører rundt, hvorfor man i fællesskab er ved at finde en løsning, da det er livsvigtigt for sammenholdet at klubbens spillere og modspillere efter en hård træning / kamp kan sidde og snakke og hygge sammen.

Medlemstallet har været enormt svingende - Det var specielt i 80'erne og 90'erne det svingede fra meget få, klubbens eksistens var direkte i fare til man året efter havde omkring 100 medlemmer. Efter årtusinde skiftet har klubben ligget meget stabilt med 70-80 medlemmer/årligt.

Specielt ungdom har altid været sårbart eftersom det tidligere har været rigtig svært at få spilletid i hallen, før kl. 19:00 - men det lykkedes tæt på år 2000 og den har vi fastholdt siden, hvilket har medført at Jægerspris Bordtennis har en stabil masse af ungdom, hver sæson.

Thomas Csuvari som har fejret sin 50 års fødselsdag den 15/2-2014 er den eneste spiller som har været i klubben siden klubbens fødsel i 1975. En eksisterende legende.

Vidste du, at Mie Skov (pt. Danmarksmester 8 år i træk) faktisk startede med at spille bordtennis i Jægerspris ? Mie var 6 år da hun var med sin far og storebror, som begge spillede i Jægerspris; her fik Mie et bat i hånden til en træninng og herefter gik det stærkt for Mie, som i mange år har været Danmarks bedste kvindlige bordtennisspiller og flagskib.

Jægerspris på seniorsiden, hvert år deltaget i Holdturneringen, hvor klubben har haft 1. holdet i Østdanmarksserien. Herudover blev klubben nr. 2 til Veteran 50+ ved de danske mesterskaber i sæson. En placering som vi er meget stolte af !

I 2015 startede klubben ved formand Helge Larsen et nyt koncept med "Det Batter for 60+" et koncept som har givet klubben mange nye ansigter og dejlige sociale stunder, som altid har kendetegnet Jægerspris Bordtennnis.

Jægerspris Bordtennisklub valgte at moderniserer sit navn i 2013 og har siden heddet: Jægerspris Bordtennis