Velkommen til Jægerspris Bordtennis

Bordtennis er en skøn blanding af sport, teknik, sjov, glæde og ikke mindst socialt samvær. Alle kan være med - drenge og piger - unge og ældre - nybegyndere og rutinerede spillere. Vores yngste medlem er 5 år og vores ældste medlem er 89 år. Der er rent faktisk ingen aldersgrænse, når man skal spille bordtennis, men man skal dog kunne kigge over bordet. 

 

ALLE ER VELKOMNE HOS JÆGERSPRIS BORDTENNIS

 

Vidste du, at det er videnskabeligt bevist, at bordtennis er god træning til hjernen - i alle aldre! Kom ned en træningsdag - har man ikke et bat, så låner man bare et i klubben - husk indendørs sko og sportstøj. Er du ny eller har du spørgsmål, kontakt:

 

Thomas Lindholm, Kontaktperson

tlf. 23446435 mail: [email protected]Nyheder

Vi har haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer til vores 60+ hold, og holdet er nu fyldt helt op. Hvis du er interesseret i at starte til bordtennis, så kontakt Sally på mail [email protected] og kom på ventelisten. Så får du besked så snart der bliver plads.


Ungdom

Magne og Sander havde deres første oplevelse i et Ungdomsstævne Øst – 3. runde - Slangerup, d 27. november 2022, efter kun 3 måneder i Jægerspris BTK. Godt klaret - en god oplevelse og en rød stævne trøje.Juleferie for 60+

Vi spiller onsdag d. 21 december 2022 og starter op igen i det nye år onsdag d. 4 januar 2023.  God jul til alle Nyhedsbrev fra Bestyrelsen

Læs nyheder fra sæsonen 2021-2022.

Nyhedsbrev

Her er vi

På Facebook

Vi spiller i Kignæshallen:

Smedeengen 4, 3630 Jægerspris

Kignæshallen