Velkommen

Alle er velkomne hos Jægerspris Bordtennis

Bordtennis er en skøn blanding af sport, teknik, sjov, glæde og ikke mindst socialt samvær. Alle kan være med - drenge og piger - unge og ældre - nybegyndere og rutinerede spillere. Vores yngste medlem er 5 år og vores ældste medlem er 89 år. Der er rent faktisk ingen aldersgrænse, når man skal spille bordtennis, men man skal dog kunne kigge over bordet. 

 

Kom ned en træningsdag - har man ikke et bat, så låner man bare et i klubben - husk indendørs sko og sportstøj. Er du ny eller har du spørgsmål, kontakt:

 

Thomas Lindholm, Kontaktperson

tlf. 60156435 mail: [email protected]Generalforsamling 2024

Klubben afholdt ordinær generalforsamling efterfulgt af en ekstra ordinære generalforsamling, mandag d. 18 marts 2024 kl. 19.30 i Kignæshallen, Gl scene. Se under Generalforsamling

60+ medlemmer

Vi har haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer til vores 60+ hold, og holdet er nu fyldt helt op. Hvis du er interesseret i at starte til bordtennis, så kontakt Sally på mail [email protected] og kom på ventelisten. Så får du besked så snart der bliver plads.


60+ turneringer

Se efterårets 60+ turneringer arrangeret af Bordtennis Danmark. 

Forårets turneringer

Aabybro International Table Tennis Camp, juli 2024

OK sponser 

Vi kan nemlig få 10 øre pr. liter, når vi tanker med OK's app. Betaling med appen er dobbelt så nemt og giver dobbelt så godt i klubkassen. Læs mere.


Lørdagstræning

Kom til lørdagstræning med Mads og Zilas. Alle er velkomne - ungdom, senior og 60+ spillere. I møder bare op og snakker med Mads og Zilas om hvad I gerne vil have træning i. Det starter lørdag d. 2 december 2023. Flere detaljer her Lørdagstræning


Unge Lederprisen

Vores egen Mads Kristensen, Ungdomstræner, blev nomineret til Unge Lederprisen 2024 i Frederikssund Kommune sammen med 2 andre. Ved prisfesten i Skibby Hallen d. 27. februar, blev Mads ikke valgt, men det er flot at blive nomineret og der blev holdt en fin tale. Høre talen her:

r:  https://youtu.be/jpnEXC8hWmQ

Parkinson

Parkinson gruppen spiller nu om mandagen, kl. 13.00 - 15.00. Se billeder: billeder

Læs nyheder fra sæsonen 2022-2023.

Nyhedsbrev

Jægerspris Bordtennis
På Facebook

Vi spiller i Kignæshallen:

Smedeengen 4, 3630 Jægerspris

Kignæshallen

CVR: 33795963