Greenies

En festlig dag

Træningstid:


Onsdag: 16:30 - 17:30 i hal 1


(Glostrup hallen, stadionvej 80, 2600 Glostrup)

Vel mødt!

Trænere

Tina Lindskov Larsen

Greenies blev etableret i efteråret 2018 og havde første træning i januar 2019. Greenies rummer de børn og unge, primært mellem 6 og 16 år, der har en fysisk eller psykisk nedsat funktionsevne, eller af anden årsag ikke passer ind på normens håndboldhold. 

Greenies er blevet inspireret af Lykkeliga og IFEL, og har trukket på de erfaringer der er i begge regi. Primært Lykkeligas Rikke Nielsen har været en vigtig sparringspartner op til et helt år inden opstart. 

Greenies startede onsdag d. 9. januar 2019 og har efterfølgende trænet hver onsdag. Holdet startede ud med 3 kommende landsholdsspillere og i dag er vi oppe på 15 aktive spillere. Der har dog været flere og prøve håndbolden men har ikke fundet det som deres sport. 


Vi er i dag en trup på 3 voksentrænere, 2 unge trænere og 1 fast vikar. Alle på nær vikaren aflønnes. Det har været stor fokus på opbygningen af holdet og 2 af trænerne har lavet en del opsøgende arbejde på de omkringliggende specialskoler samt er vi kommet på det sociale medie Facebook, hvor vi får folks opmærksomhed. Den vigtigste del, er når spillernes forældre fortæller om holdet i deres netværk og på den måde spreder budskabet om holdet og hvad det gør for deres handicappet barn at blive en del af et fællesskab. 


Udover opbygningen er der fastholdelsen. Træningen skal være givende, udfordrende og lærerig og det kræver redskaber der motiverer og giver børne en succes oplevelse. Som tiden er gået, er der også kommet flere og flere ideer til redskaber der kan være brugbare. 


Vi deltager gerne i arrangementer og har allerede været med til flere festlige lejligheder i Lykkeligaregi, bl.a. Landsholdsamling i Ølstykke hallen d. 15. december 2019, fællestræning i Herfølge hallen d. 17. august 2019. Derudover har vi selv afholdt fællestræning/stævne d. 16. november 2019, med stor succes.

500,00 kr. 10. aug