Nyheder

JULEHYGGE I HALLEN

14. dec. 2018, kl. 15.21

BESTYRELSEN INVITERER TIL JULEHYGGE I HALLEN DEN 20. DECEMBER FRA KL 17-18.30


KÆRE FORÆLDRE OG SPILLERE.


I ANLEDNINGEN AF JULEN VIL VI I BESTYRELSEN GERNE INVITERE TIL LIDT JULE HYGGE I HALLEN, HVOR DER VIL VÆRE ÆBLESKIVER, LIDT TIL HALSEN OG MÅSKE EN SLIKPOSE TIL DE FLITTIGE SPILLERE.


HUSK LIDT MØNTER DA DER OGSÅ VIL VÆRE MULIGHED FOR AT DELTAGE I VORES LOTTERI.


JULE HILSNER BESTYRELSEN

CAMP UGE 7

29. nov. 2018, kl. 23.00

Igen forsætter vi vores udvikling af ishockey spillere. Med udgangspunkt i vores udviklings camp i uge 42, forsætter vi med at udvikle dygtige elite spillere. Så husk at sætte kryds i kalenderen i uge 7, hvis du skal med på vores camp. 

Nærmere information følger

Udvikling af bestyrelse-arbejde

27. okt. 2018, kl. 18.22

I dag har bestyrelsen været på seminar med https://www.klubkommunikation.... hvor vi arbejder med udvikling i klubben, til gavn for hele klubben.


 

Herlev Ishockey Klub afholdt løvedag den 6. oktober 2018.

7. okt. 2018, kl. 09.06

I den anledning vil rekrutteringsudvalget, rette en stor tak til alle de frivillige som kom på dagen for at hjælpe alle vores gæster.


Der kom flere end 20 børn for at prøve at stå på skøjter dette må siges at være en god succes.


Efter børnene havde stået på skøjter, var der Kaffe, Saftevand og Kage til alle i klubrummet, hvor U/7 træneren, forklarede lidt om ishockey sporten, og alle børn fik en lille gave med hjem til minde om dagen.


Rekrutteringsudvalget vil senere på året afholde endnu en løvedag og håber på, at vi kan få lige så store opbakning når det sker.


Har du lyst til at se billederne fra løvedagen så gå ind på Facebook siden: Wiinblad foto


Her kan du se alle billederne og du er mere end velkommen til at dele siden, endnu en gang tak for hjælpen og fortsat god sæson.


De bedste hilsner, Rekrutteringsudvalget


P.S. har dy lyst til at bidrage til arbejdet med at få nye medlemmer, så meld dig til rekrutteringsudvalget – ring NU til Kjeld Wiinblad 24450777

Igen har Herlev ishockey klub udviklet Elite spiller.

13. sep. 2018, kl. 21.55

Stort tillykke til to af vores egne spiller Oliver Hartzberg & Sebastian Hersbro som har fået Elite kontrakter. Oliver har gennem hele sin ungdom spillet i Herlev Ishockey inden han for en kort periode drog til Copenhagen Lions, men vendte hjem til vores 1. Divisions hold i foråret. Oliver har benyttet sig af muligheden for at vise sig frem på vores 1. division hold og har her igennem lagt billet ind på en af de tomme pladser hos Eliten i Herlev. En anden spiller er Sebastian som også kommer fra ungdomsholdene i Herlev. Han har gennem lang tid været en fast del af U20 / 1 division holdet i klubben, og her var det også naturlig at Sebastian lage billet ind på en plads hos Eliten. Begge spiller har benyttet sig af den unikke mulighed vi har i Herlev, hvor man ved at være en del af Herlev Ishockeys 1. division`hold har mulighed for at spille sig videre op på Elite holdet, vi har i år en langt større del af ”gamle” ungdoms spiller (9 stk.) på vores Elite hold end vi har haft i mange år, hvilket også betyder at samarbejdet mellem klub og Elite er på det rette spor og at vi i Herlev udvikler fremtidens Elite spiller. Igen stort tillykke til Oliver og Sebastian


 

Psst…

12. sep. 2018, kl. 16.27

Psst…                                                                                                                       07-09-18

 

Kære forældre


Husk ingen adgang i omklædningen eller skøjteudlejningen, når jeres børn er til træning! 
 

Selvom det er fristende at smutte ned til sin pode under træning af forskellige årsager, er det desværre ikke tilladt.

Vi oplever til stor gene for både trænere, materialemænd og børn, at forældre ikke overholder denne regel. Adfærd i og omkring omklædningen bliver derfor genopfrisket, så ingen er i tvivl: 
 


  • Forældrefri zone i omklædningen samt i hele området ved skøjteudlejningen. Både under fysisk træning, istid og bad.

  • Hos U7 børn er det tilladt at være 1 forældre tilstede pr. barn i omklædningssituationen.



Husk der er materialemænd der sørger for jeres børn i omklædningen. Ved evt. forglemmelse eller andre vigtige ting, spørg en af materialemanden, som ofte kigger op.

Ovenstående bedes venligst respekteres.

 

Når kulden for alvor viser sit ansigt, kan klubrummet i hallen benyttes i ventetiden.

 

Mvh. bestyrelsen.

Vi udvikler Elite spiller i klubben

11. sep. 2018, kl. 14.32

Stort tillykke til vores 1. Divisions spiller Simon Golbert som i dag har sikret sig en Elitekontrakt. Simon kom tilbage til klubben i foråret hvor han igen ville spille for Herlev Ishockey Klub, Simon og Herlev Ishockey går langt tilbage og han har det meste af sine unge år, spillet for Herlev Ishockey Klub inden han flyttet til Rungsted og Gentofte for en kort periode. Simon har grebet den mulighed som vi i samarbejde med Elite-selskabet sikret vores unge 1. divisions spiller, nemlig at der var pladser hos Eliten man kunne spille sig til hvis man var hos os i Herlev. Dette samarbejde sikre at vi hele tiden udvikler på vores 1. Divisions spiller så de kan komme i spil til Elite kontrakter i Herlev. Igen stort tillykke til Simon.

Olaf Eller: Fysikken halter hos de unge talenter

3. aug. 2018, kl. 09.33

Her er en god artikel, som man kan lære noget af.  (PVO)

Sæsonens første store event i regi af Danmarks Ishockey Union er overstået i form af Metal Development Camp, der foregik i den forgangne weekend i Vojens og SE Arena.


Masser af ungdomsspillere var samlet til campen, som blev ført an af Danmarks Ishockey Unions nyansatte talentchef Olaf Eller.


Han så god motivation hos spillerne, men noterede sig også kritisk omkring spillernes fysiske formåen.


Det fortæller han til ishockey.dk og ser meget gerne en opstramning af den fysiske tilstand hos de unge danske ishockeyspillere. 


– Lad mig sige sige det sådan: Selvfølgelig skal drengene holde sommerferie, og der skal være ro omkring ishockeyen i nogle uger. Omvendt er fire dags camp også hård kost, og selv om det er tidligt på sæsonen, skal man altså møde op og være forberedt. Det var ikke helt tilfældet med spillerne – sådan generelt set.


– Det kan godt være, at det er et hårdt budskab, men spillerne skal altså planlægge ferie og træning i forhold til den her camp og komme lidt bedre forberedt. Så kan man sige, at det er forkert at lægge campen så tidligt på sæsonen, men det er umuligt på andre tidspunkter, siger Olaf Eller.


Generelt er han ikke tilfreds med spillernes fysiske tilstand.


– Der er mange kampe og fokus på resultaterne rundt omkring. Den fysiske træning er vigende og bliver underprioriteret, fornemmer jeg. Spillerne er med på mange camps, hvor fysikken ikke er i højsædet, og der SKAL altså være balance mellem is og fysik, fra man er fyldt 15 år.


– Vil man spille teknisk ishockey i højt tempo, bliver man nødt til at have fysikken med sig. Ellers opnår man ikke sine tekniske færdigheder i højt tempo. Så vores spillere skal blive stærkere, det må være konklusionen, siger Olaf Eller.

Samarbejdet mellem Herlev Eagles og Herlev Ishockey klub bære frugt.

19. jun. 2018, kl. 13.11

Herlev Eagles har netop offentliggjort at Mats Kloch Haurum har fået
kontrakt, Mats kom til Herlev Ishockey Klub i forbindelse med indførelsen af
vores gymnasiums koncept, hvor Mats netop nu afslutter 2G. Kontrakten til Mats
er et udtryk for at vores trekant samarbejde virker efter hensigten. Hvor vi i
Herlev ishockey klub uddanner spilleren til at være 80% komplette ishockey
spiller, Herlev Eagles står for de sidste 20% til at danne den komplette
spiller, men man skal også huske at have en uddannelse med sig i rygsækken og
derfor giver det så stor værdi at Herlev Gymnasium har sports linen hvor der
både er plads til sport på højeste niveau men også uddannelse på højt niveau.
Elitesportsudøveren skal nemlig have sin trekant til at passe så transporttiden
mellem hjem, uddannelse og sporten bliver så kort som muligt, og dette behov
opfylder gymnasium og skøjtehallens placering til fulde.


 

Metal Development Camp

19. jun. 2018, kl. 10.48

Herlev ishockey Klub har fået udtaget følgende spiller til Metal Development Camp.  På U17 landsholdet er Kasper Kølle udtaget og på U18 er Sebastian Hersbo og Maksim Popovic udtaget, vi ønsker alle spiller tillykke med udtagelsen. Campen holdes i Vojens og er opstart til den nye landsholds sæson,  Vi glæder os til at følge vores spiller.  

Hjælp din klub

9. jun. 2018, kl. 08.18

Hjælp din klub,


En ny ishockey sæson står for døren, snart er sommeren ovre og vi skal igen på isen for at træne vores unge spillere til at blive endnu bedre.

 

Vidste du at Herlev ishockey klub har en aftale med Herlev Eagles om at arbejde hen imod at Herlev Eagles, rekrutterer cirka 40 % af de kommende elitespillere fra Herlev ishockey klub.

 

Dette kan kun lade sig gøre såfremt Herlev ishockey klub er i stand til løbende at rekruttere nye medlemmer.

 

Som de fleste ved, rekruttere vi fra U/7 og U/9, og det her vi har brug for forældre hjælp, sandheden er at for hver 10 nye spillere medlemmer, vi får ind i klubben, er der cirka 3 tilbage når de når U/17 vi derfor nødt til at tilsikre, at tilgangen af nye U/7 medlemmer stiger år efter år.

 

Det her du kan gøre en forskel, ved at melde dig ind i rekrutteringsudvalget, er det noget du har lyst til, så taler vi om 4 måske maks. 6 møder i løbet af sæsonen - har du mod på at gøre noget ekstra for din klub - så kontakt Kjeld Wiinblad på telefon 24 45 07 77 så tager vi en snak om hvad vi sammen kan gøre.

 

På forhånd tak

 

Bestyrelsen

Kom frisk og hjælp kommunikationsudvalget

9. jun. 2018, kl. 08.15

Hej,



Kom frisk og hjælp os!



Bestyrelsen i Herlev ishockey klub på nedsat et kommunikationsudvalg, idet vi gerne vil til sikre en løbende kommunikation til alle vores medlemmer og forældrene omkring de hændelser der sker i klubben.

Det er altid rart at vide når nogle af vores hold, har vundet en kamp, eller vores unge spillere har været ude og kæmpe mod nogen af de andre ishockeyklubber for at dygtig gøre os.



For at tilsikre denne kommunikation har Kjeld Wiinblad fra bestyrelsen, påtaget sig at rundsende de informationer som vi kan få, fra vores holdleder og hvor træner




Vi vil gerne derfor henstille til, at i sender et par stikord til Kjeld når i har nogle nyheder som kunne have interesse for klubbens medlemmer, forældre eller øvrige personer.

 Tre til fire linjer er rigeligt, bare med nogle stikord, herefter vil vi Sørge for at runde sende meddelelsen til alle i klubben.

 

Kom frisk og hjælp kommunikationsudvalget

kontakt gerne Kjeld Wiinblad på telefon 24 45 07 77 eller mail [email protected]

vi tales ved.

 

På forhånd Tak

Bestyrelsen

KOM SÅ DE SIDSTE.......FESTEN SKAL TIL AT STARTE

29. maj. 2018, kl. 21.42

Så skal vi have de sidste til at tilmelde sig til festen den 9 juni. Du kan stadigvæk nå det, kom og spis med alle os der har haft eller har noget med klubben at gøre. 200,- er den billige pris for spisning. Kan betales på mobilpay 59154 eller kontonummer sår i invitationen. Der vil være åben i klubrummet hvis børene ikke vil spise med. Så kom de sidste så vi kan få en fest sammen både nye og gamle.

Eagles forlænger med 3 af vores egne

23. maj. 2018, kl. 21.52



Herlev Eagles kom i dag med en pressemeddelelse hvor de forlænger med tre af vores egne, nemlig Gath, Vilstrup og Popovic. Det glæder klubben at tre kløvere stadigvæk er grundstamme i Eagles. Vi håber i fremtiden at se flere af vores egne spiller trække i Eagles trøjen.

Vi arbejder hårdt i klubben på at uddanne og dygtiggøre vores spilleren så en til to hver sæson kan byde ind på en plads hos Elite holdet.

Christoffer Gath som i den forgange sæson, var med U20 landsholdet til VM i Canada, har forlænget sin aftaler endnu et år. Den 18-årige forward har allerede rundet 100 kampe for Eagles og han får en større og større rolle, takket være hans udvikling som har været helt
formidabel den seneste sæson. Vi kan nævne at Gath har spillet i alt 156 kampe på U17-U20 og 1 divisions niveau i Herlev Ishockey klub

Maksim Popovic har forlænget med to år. Den power fulde bare 16-årige unge mand som har spillet 41 kampe for Eagles og som i april var til U18 VM hvor holdet vandt bronze.. Med hans fart og fysiske spil, er Maksim med til at gøre livet svært for modstanderne. Vi havde måske ikke regnet med at Maksim skulle spille så meget som tilfældet blev i sæsonen 2017-’18, men der er ingen tvivl om at der kun vil  bygget på i den kommende sæson. Vi kan nævne at Maksim har spillet i alt 131 kampe på U17-U20 og 1 divisions niveau i Herlev Ishockey klub

Max Vilstrup, en anden af fremtidens folk som allerede har spillet 45 kampe for Eagles og var i april til U18 VM hvor holdet vandt bronze. Har forlænget med en sæson. Efter en succesfuld afslutning på sæsonen var det et nemt valg at fortsætte samarbejdet. Vi kan nævne at Vilstrup har spillet i alt 132 kampe på U17-U20 og 1 divisions niveau i Herlev Ishockey klub

Vi ønsker alle 3 spiller et stort tillykke.

Ny Klub Trailer

12. maj. 2018, kl. 11.54

Så er vores nye trailer klar til at fragte vores udstyr til puljetuneringer, DM deltagelse eller bare til hjælp for vores hold til at komme rundt i Danmark og Sverige.

Ny skøjte / teknik træner fra U13 og op

7. maj. 2018, kl. 15.09



Vi kan med stor glæde fortælle at vi har tilknyttet Jan
Lykke til klubben som Skøjte / teknik træner. Jan som sidste år havde vores 1
divisions hold, har indvilliget i at udvikle vores klub på skøjteløbet fra U13
og op. Jan vil i samarbejde med klubbens øvrige træner sikre udviklingen af
skøjteløbet på vores ældre hold, dette er noget vi sætter fokus på i den
kommende sæson da vi kan se at de hold der skøjter mest også er dem der vinder flest
kampe. Ligeledes vil Jan også skulle hjælpe med at klargøre vores ældste ungdomsspiller
til at skulle op og spille U20 – 1 division ishockey.

Ny Dametræner

7. maj. 2018, kl. 15.02

Så fik vi den sidste træner på plads, det er vores kommende
Dametræner Christian Emil Thorsen som skal varetage holdet og stå for
udviklingen af Herlevs damehold. Vi forventer at vores Damehold igen vil spille
med om DM guldet i den kommende sæson. Christian har i sidste sæson været
assistent træner på amagers 1 div hold, og har også tidligere været i træner i Herlev.

Mød det canadiske ishockeylandshold og se dem træne d. 5. maj i Herning.

29. apr. 2018, kl. 12.12

Kære formand

På vegne af den canadiske ambassadør til Kongeriget Danmark, Emi Furuya, er det mig en stor glæde, at invitere dig og alle spillere i klubben til at overvære det canadiske ishockeylandshold for herrer træne samt efterfølgende mulighed for at møde spillerne og få autografer.


Arrangementet finder sted lørdag d. 5. maj i Kvik Hockey Arena i Herning fra kl. 15:00 – 17:00, hvor ambassadøren også vil være tilstede.

Programmet er som følger:

Kl. 15:00                               Ankomst for tilskuere til Kvik Arena (mødes i foyer)

Kl. 15:10                               Døre lukkes til hallen

Kl. 15:15 – 16:15                Hockeylandsholdet træner

Kl. 16:30 – 16:45                Mød spillerne og få autograf (mødes i foyer)

Kl. 17:00                               Afslutning af arrangement


Jeg håber, at I vil sprede invitationen i klubberne, og at vi ser rigtig mange af jeres spillere lørdag d. 5. maj.


Med venlig hilsen


Mads Helleberg Dorff Christiansen
Senior Political & Public Affairs Advisor /  Conseiller principal en politiques & affaires publiques

Embassy of Canada to the Kingdom of Denmark / Ambassade du Canada au Royaume du Danemark

SÅ SKAL VI TIL FEST

23. apr. 2018, kl. 09.50

U13 træner for den kommende sæson

16. apr. 2018, kl. 21.52

Det er med stor glæde at vi kan løfte noget af sløret for vores træner team på U13 holdet. Johan Marklund har sagt ja til at være en del af vores team omkring U13 holdet. Johan har som træner i klubben haft flere forskellige hold, og seneste som træner på vores U15 hold og som Sportschef i klubben. Johan har ligeledes også været omkring vores Elite hold som træner og sportslig ansvarlig. Det er derfor en meget kompetent træner der skal være med til at lede vores U13 Hold i den kommende sæson.

Kommende U9 Træner

13. apr. 2018, kl. 14.45

Så kom vores U9 træner også på plads og det er med stor
glæde at vi igen ser Kim Kirk på træner bænken som klubbens U9 træner, Kim
startet sidste år som træner i klubben på U9 og har valgt at forsætte som
træner på holdet. Med sig vil Kim også have hjælpetræner, hvor den ene er på
plads og bliver den tidligere U17 spiller Alex Vilstrup, og nummer to har vi
indledt dialog med. Vi glæder os meget til at Kim forsætter den stil og kampgejst
han viste sidste år på vores U9 hold.

Herlev Ishockey Klub får ny 1. divisions træner og inviterer til åbent spillermøde.

5. apr. 2018, kl. 20.52

Vi er stolte over at kunne præsentere Denis Larsen som vores
1. divisions træner i den kommende sæson. Denis Larsen har før været i Herlev Ishockey
Klub hvor han bl.a. to gange har ført klubbens U17 hold til DM. Vi har valgt en
træner-profil med et klart vinder-instinkt, der kan udvikle vores spillere til
at blive kandidater til at gå hele vejen til Herlev Eagles. Herlev Ishockey
Klub vil derfor invitere til åbent spillermøde mandag 16. april kl. 18 i Herlev
skøjtehal, hvor alle vores egne spillere skal møde ind, men også spillere, der
ønsker en plads på vores 1 divisions hold, er velkomne.

Trænerteam U14 til U17 gruppe

5. apr. 2018, kl. 07.55

Så er vi også næsten kommet i land med vores U14 til U17 gruppe, her er det et træner team der varetager opgaven, hvor vores mangeårige hovedtræner Søren Dencker og vores mange årige træner Hasse Hentze Christensen er på dette hold. Der er ligeledes en del hjælpe træner som Søren og Hasse er ved at sammensætte. Som i nok kan se er vores opdeling forskellige fra tidligere år, og denne gruppe spiller som vi har med at gøre her, bliver også opdelt efter en ny metode. Vores valg med den nye opdeling er at vi vil skabe en fødekanal til vores 1 divisions hold og derefter Eliten, og dette gøres kun ved at vi gør de bedste meget bedre og får løftet vores bund niveau på både skøjte kunden, teknik samt trænings vilje, som vi beskriver i HERLEV-ÅNDEN der ligger på vores hjemme side:


https://www.holdsport.net/klub...

 Tanken bag den nye opdeling er at de forskellige spiller bliver opdelt i træningsgrupper som så vi træne mere systematisk med det der lige udvikler denne spiller gruppe, og så vi kan se målet mere tydeligt også for spilleren selv. 


Vi har prøvet at vise vores tanker visuelt, og vi håber at det er til at forstå, ellers er i velkommen til at spille spørgsmål til træner teamet, som jeg ved allerede er i gang med planlægningen af næste sæson.  

Bestyrelsesmedlemmer søges

4. apr. 2018, kl. 12.24

Så er det blevet tid til årets ordinære generalforsamling i Herlev Ishockey Klub.

Den afholdes mandag den 28. maj 2018 kl. 19.00 i klubrummet i Herlev Skøjtehal.

 

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamling skal være Formanden i hænde senest 6 dage før generalforsamlingens afholdelse, hvorefter forslagene skal optages på dagsordenen.

 

Hermed vores dagsorden til generalforsamlingen:

Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal omfatte følgende punkter:

1 Valg af dirigent.

2 Formandens beretning.

3 Forelæggelse af regnskab for det forløbne år, statusopgørelse pr. 30. juni, samt budget for den kommende sæson.

4 Fastsættelse af kontingent for den kommende sæson.

5 Behandling af eventuelt indkomne forslag.

6 Valg til bestyrelsen jf. § 6

Næstformand, Kasserer og 3 bestyrelsesmedlemmer.

På valg er:

Næstformand Per Friis – Genopstiller ikke

Kassere Per Vilstrup Olesen – Genopstiller

Bestyrelsesmedlem Kjeld Wiinblad – Genopstiller

Suppleant Henriette Alvernaar – Genopstiller ikke

Suppleant Jessica Liljahart - Genopstiller

7 Valg af revisor.

8 Eventuelt.

Ny Sportschef i Herlev Ishockey Klub

31. mar. 2018, kl. 23.07

Den nye sportschef i Herlev Ishockey Klub er fundet, og
valget er faldet på 30-årige Søren Dencker, der er rekrutteret fra egne rækker.
Søren Dencker afløser Johan Marklund, som har været sportschef i klubben den
seneste sæson. Søren har gennem en årrække været træner i klubben, kun afbrudt
en periode, hvor Søren har taget sin uddannelse som pædagog. Søren har
tidligere selv spillet ishockey og ved om nogen, hvad der skal til for at
præstere på højeste niveau. Ligeledes har Søren de sidste 5 år været Unions
træner på U15 årgangen. Arbejdet som Sportschef er et deltids-arbejde, hvor
opgaven for den nye sportschef vil blive at opdatere og sikre, at Herlev-ånden,
som er Herlev Ishockey Klubs trænings- og spil-idé, bliver udført på klubbens
hold.

De bedste Hockey Hilsner

Bestyrelsen

Skøjte træner for vores U7 - U9 - U11 hold

29. mar. 2018, kl. 13.19

Skøjte træner for vores U7 – U9 samt U11 bliver næste sæson Heidi Pihlmann, som også i denne sæson har kørt vores skøjteteknik. I Herlev Ishockeys træningsidé som danner grundlag for vores træninger i den kommende sæson vil vi arbejde med følgende inden for skøjte teknik.

1. Arbejde med grundteknik i skøjteløbet i 15 minutter ved hver træning. 

2.Træne på de tekniske færdigheder, skøjteløb, afleveringer/modtagning, stok-teknik, skud og nærkampspil mindst 15 minutter ved hver træning.

Vi glæder os over at igen have så dygtig en træner tilknyttet vores yngste årgange, og vi håber i vil tage godt imod vores trænings ide, så vi kan udvikle de kommende elite spiller.
 

Kvindelandsholdet udtaget til VM i Frankrig, med 4 Herlev spiller

28. mar. 2018, kl. 11.22

Landstrænerteamet bestående af Hasse Hintze, Carsten Eldrup og Rene Sloth, har udtaget den endelige trup til VM i Frankrig. Og her ønsker vi et stort tillykke til Cassandra Repstock-Romme, Amanda Normann Refsgaard, Silke Lave Glud, Lilli Pearl Friis med udtagelsen

VM bliver afholdt i Vaujany fra den 8.-14. april, men holdet tager allerede afsted den 5. april, hvor de vil ligge i træningslejr i et par dage. Under træningslejren spiller de en træningskamp mod Norge fredag den 6. april kl. 18.30


Men inden afgangen til Frankrig, mødes holdet i den kommende weekend i Ørestadens Skøjtehal, hvor de har et par træninger og en kamp mod et udvalgt drengehold.

U18-truppen er tæt på VM-klar, med to Herlev spiller

28. mar. 2018, kl. 11.08

Landstræner Martin Struzinski har udtaget sin foreløbige trup til det kommende U18-VM i Division IA, og her vil klubben ønske vores to udtaget spiller Maxim Popovic & Max Vilstrup stort tillykke med udtagelsen, der spilles i Letland fra 2.-8. april. Der spilles træningskamp mod Norge 30. marts, og derefter findes den endelige trup, skriver ishockey.dk. 

Måske en mulighed fra nok U13 og op

26. mar. 2018, kl. 16.08

U11 Træner for den kommende sæson

24. mar. 2018, kl. 07.57

Vores U11 træner til næste sæson vil være Alexander Ekberg som er ny i klubben, Alexander har et kæmpe ishockey hjerte og dette brænder nu for at udvikle vores U11 hold. Alexander er med sine 4 børn kommet til Herlev i år efter nogle år i Rungsted / KSF. Alexander har i KSF varetaget deres U7 og U9 hold og ligeledes har han været inde over Rungsteds sommer camp. Alexander er selv begyndt sent at spille ishockey, men han uddanner sig stadigvæk bla. ved at tage på camp ude i Europa for at forbedre sine træner / ishockey evner. Vi glæder os meget til at byde Alexander velkommen i vores træner stab.

Målmandstræning for den kommende sæson

24. mar. 2018, kl. 07.55

Målmandstræning for den kommende sæson vil igen på fuld
kraft blive varetaget af Lasse Schirmer, som i denne sæson både har været U17
træner og målmandstræner. Det koncept virker ikke og derfor har Lasse den
kommende sæson kun til opgave at træne vores målmænd, dette vil ske i tæt
samarbejde med de forskellige holdtræner. Der vil i den kommende sæson blive 8
målmands træninger hvor vi vil samle alle klubbens målmænd. De første 6 vil
lægge mellem 14/8 og 31/12 herefter vil de to sidste ligge efter jul. Ligeledes
vil Lasse komme med på nogle af de ugentlige træninger for at coache de
forskellige målmænd her vil primær fokus ligge fra U11 og op.  Vores
udviklingsprojekt for målmænd vil i næste sæson og i sæson 19/20  være at
danne en kultur omkring at evaluerer målmænd både af målmandstræneren men også
lære de forskellige målmænd at evaluerede hinanden og udarbejde Log bog over de
forskellige kampe der bliver spillet, målet er at når der er en hjemmekamp er
der altid en anden målmand der ser kampen, for at lave statistik for den enkle
målmand. Og udekampe håber vi på forældres hjælp til at føre kamp statistik, vi
vurdere at denne metode gør at vi kan udvikle vores målmænd til at kunne ende
blandt toppen i Danmark. Der vil i den kommende sæson blive oprettet et hold på
holdsport som kun omhandler målmænd dette for at sikre at vores træner ved
hvilken målmænd der deltager i træningen så planlægningen og udførelsen kan
blive optimal. Vi håber i vil tage godt imod vores nye tiltag.

U7 Træner 2018/2019

23. mar. 2018, kl. 08.22

U7 træner for den kommende sæson, her forsætter ”Mr. Rekruttering”
Heinrick Søbye. Heinrick har ansvaret for vores U7 hold men også for den brede
rekruttering i klubben, som vi har haft stor glæde af de seneste mange år.
Rekruttering vil ligeledes være forankret i bestyrelsen ved Kjeld Wiinblad så
vi kan skaber den bedste rekruttering i klubben. På isen vil U7 lige som de
sidste år have flere hjælper og teamet er ved at blive sammensat, det ser ud
til at vi har genvalg på alle poster, og så håber vi at nogle nye forældre også
vil hjælpe til.


 


Mvh


SPU

U16 trup til 6-nationersturnering i Norge

21. mar. 2018, kl. 10.26

Truppen for U16-landsholdet, som skal afsted til 6 nationers turnering i Norge 2.-8. april 2018, er udtaget. og her er vores egen Magnus Lykke udtaget.  U16 Danmark møder Norge, Italien, Tyskland, Schweiz, Østrig

u18-kvinderne-samles-loerdag-d-18-marts

15. mar. 2018, kl. 21.06


Søndag d. 18. marts samles U18 kvinderne i Odense Skøjtehal.

Og Herlev Ishockey Klub har to spiller udtaget Madeleine Aalling og Naomi Zonnevijlle stort tillykke til begge spiller.

Denne samling er primært for at se en række nye spillere, som kan være aktuelle for U18 kvindelandsholdet i den kommende sæson, samt etablerede landsholdsspillere, som ikke spiller med ved U15 DM.