Forside

Velkommen!

Grundejerforeningen Fjordgrund blev stiftet den 29.10.1970 og består af en sommerhusudstykning på en skråning på nordsiden af Lammefjorden i et miljø af landbrugsejendomme og fiskerhuse i Plejerup huse, 4571 Grevinge. Udstykningen er kloakeret.


Foreningen har 110 medlemmer og der er obligatorisk medlemskab i henhold til fælles deklarationen for udstykningen.


Placeringen af udstykningen på en skråning giver parcellerne et kik til fjorden med Tuse næs i baggrunden. På engen er der et naturskønt fællesareal med udsigt til foreningens badebro, fiskerjoller, en kommende marina, Tuse næs og Kyndbyværket i baggrunden.


I spadeserafstand fra udstykningen ligger Malergården, hvor kunstnerne Swane boede og fandt inspiration i det kendte Odsherred lys. Den er nu en del af Museum Vestsjælland.


Om foråret fanges der hornfisk i fjorden med stang. Om sommeren fanger børn rejer, krabber og småfisk med net.


Der kan bades i fjorden. Badevandet er af Odsherred Kommune klassificeret ”Udmærket”. Badestranden ved Sejerø bugten kan besøges på ca. et kvarter i bil.


Der er indkøbsmuligheder i de omliggende byer.

Gallerier

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

Kære medlemmer.

Vi nærmer os med hastige skridt jul og nytår.

Siden vi var sammen på generalforsamlingen 2021, har den nye bestyrelse fået overdraget dokumenter, regnskaber og adgang til hjemmeside og mail.

Opslagstavlen og hjemmesiden er blevet opdateret.

Tak til Jan Knudsen, tidligere formand og Poul Tøttrup, tidligere kasserer for hjælp til overdragelsen til deres efterfølgere.

Vi er efter generalforsamlingen næsten blevet færdig med diget. Der mangler lige lidt jord. Vi har modtaget et godt forslag fra et medlem, vedr. ny trappe på badebroen. Den har Vagn fået tilbud på, og den bliver bestilt til foråret.

 

Vi arbejder på at finde en ny betalingsmetode i stedet for indbetaling via bankoverførelse. Når det er afklaret, og det er tid til indbetaling, modtager du beskrivelse af hvordan systemet virker.

 

Der arbejdes videre på afklaring vedr. mulighed for opstilling af hjertestarter og i den forbindelse også muligheden for kursus i brugen af denne hjertestarter.

 

Vi håber det bliver muligt at afholde jubilæumsfesten i 2022, den er ikke glemt.

 

Med disse ord, vil jeg gerne på bestyrelsens vegne ønske alle en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår.

 

Tina Juhl.