Velkommen til Grenaa Gladiators Floorball Club

Vi kæmper for det gode fællesskab

Floorball på spidsen af Djursland

Grenaa Gladiators Floorball Club holder til i Grenaa Idrætscenter og vi har hold til alle aldre 

Minifræserne

Vores tilbud til de helt små i alderen 2-6 år. Her bliver de introduceret til floorball, men det er mest sjov og lege der fremmer deres motorik. Vi ser gerne at forældre deltager sammen med deres børn, da det giver dem en tryghed og de synes det er sjovt at lave noget med mor eller far.

Holdet træner søndage kl. 9-10 i ulige uger i multisalen Grenaa idrætscenter

Tilmelding og oprettelse under holdoversigt i toppen af siden

Ungdomshold 6-15 år

Her begynder vi at sætte fokus på floorball. Teknik øvelser, skud træning og spilforståelse er nogle af de ting som vi underviser i. Udover floorball sætter vi også stor fokus på det sociale, alle skal føle sig velkommen, både til træning, stævner eller ved arrangementer. 

Tilmelding og oprettelse under holdoversigt i toppen af siden

Turneringshold 

Vores turneringshold er for dem, der vil spille på et lidt højere niveau end motion. Holdet spiller i startrækken, så niveauet er ikke så højt, så langt de fleste kan være med, Hvis man gå og har lyst til at prøve at være så er det torsdage kl. 18.45 til 20.00. 

Tilmelding og oprettelse under holdoversigt i toppen af siden

Motionshold

Her spilles der kun for sjovt, måske om en sodavand efter træningen.

Der er ingen øvelser, måske en lidt intro af regler eller hvordan man holder på staven til nye som vil prøve floorball. Så alle er velkommen

Tilmelding og oprettelse under holdoversigt i toppen af siden

Hvem er vi?

FC Grenaa Floorball er faktisk en af de ældste klubber i Danmark. Klubben startede i 1994 som et rent motions tilbud til lokalområdet. Senere kom der også et turneringshold til, men desværre løb tilgangen til floorball lidt ud. 


Siden slut 90erne og frem til 2018 har floorball været on/off i Grenaa, det har været nogle få personer som har holdt klubben i live, og det er vi i dag glade for, for ellers var klubben nok lukket. 

I 2018 besluttet bestyrelsen at der skulle ske noget, klubben ændrede navn til Grenaa Gladiators Floorball Club som i et led på at forny sig. Man begyndte også med ungdomshold, så man ikke kun havde motionshold. Grenaa blev også tilmeldt Danmarksturneringen i 3 division, det gik faktisk så godt at de vandt rækken. 

Da Covid-19 ramte Danmark og vi ikke måtte være i hallerne, tænkte vi ud af boksen. Klubben søgte penge til en udendørsbane og fik samlet 220.000 kr. ind til den multibane der ligge mellem stadion og GIC. 

Vores indsats gik heller ikke ubemærket hen i Norddjurs Kommune, for i starten af 2021 blev Grenaa Gladiators kåret til Årets forening, som vi blev mega stolte over.