Velkommen til sæson 2018-19

Foreningens bestyrelse er igang med at forberede sæson 2018-19. 

GF81s gamle holdadministrationssystem udskiftes med administrationssystemet fra Holdsport.dk som vi håber på giver væsentlige bedre brugervenlighed og funktionalitet for medlemmer, trænere og bestyrelsen. Vi skal selv lære systemet at kende og beder om forståelse om fejl, ændringer og problemer som det nye system kan give i opstarten.

Der vil lagt informationer om ud holdene i takt med at de oprettes. Svømmeafdelingen og gymnastikafdelingen vil give nærmere informationer til deres medlemmer omkring hold og tilmelding for den kommende sæson.

Svømmeafdelingen sæson 2018-19

Information om hold, tilmelding og sæsonopstart findes på gf81.dk.

Gymnastikafdelingen sæson 2018-19

Velkommen til en sæson 18/19 hos gymnastikafdelingen.

Alle vores hold er nu oppe at køre. Der er stadig ledige pladser på Tirsdagsspring for øvede gymnaster samt vores onsdagshold -  microholdet og springgymnastik for børn mellem 6 og 9 år. 

Der er venteliste til vores tirsdagshold Springgymnastik for nybegyndere i alderen 6-9 år. 

Vores udtaget opvisnings- og konkurrence hold er godt i gang, men er du interesseret i en plads, så skriv til en af trænerne, så ser vi om det kan lade sig gøre. 


Tilmelding

Man tilmelder sig ved at trykke på det hold, man gerne vil gå på i menupunktet holdoversigt. Herefter læser man beskrivelsen og passer man ind, så trykker man ny gymnast/ny svømmer og udfylder formularen. Man får ikke en godkendelsesmail. Når man har fået en mail fra holdsport om, at ens anmodning er accepteret, så er man velkommen til at dukke op til holdets første to træningsgange for at prøve holdet af og se om niveau og hold passer til en. Først herefter sendes mail med kontingentbetaling ud.

Husk at læs holdbeskrivelserne grundigt, så alle tilmeldes det rigtige hold fra start af. 

Udmelding

Udmelding skal ske senest efter de to første træningsgange og pengene tilbagebetales. Ved udmelding senere end dette, tilbagebetales pengene ikke.