Velkommen til GF81

Foreningens bestyrelse og instruktører er igang med at forberede sæson 2020-21. 

.

Der vil blive lagt informationer ud om holdene i takt med at de oprettes. Svømmeafdelingen og gymnastikafdelingen vil give nærmere informationer til deres medlemmer omkring hold og tilmelding for den kommende sæson.

Svømmeafdelingen sæson 2019-20

Information om hold, tilmelding og sæsonopstart findes på gf81.dk.

Gymnastikafdelingen

De fleste af vores hold er lukket ned for sæsonen, grundet Corona. 

Tilmelding til sæson 20/21 åbner henover sommeren, så hold øje med hjemmesiden. Har du gået på hold i år, vil I få en mail omkring åbningen. 

Vi er i gang med at forberede den kommende sæsons hold, men vi ved endnu ikke præcist hvor og hvornår de forskellige hold kommer til at træne. Følg med på hjemmesiden og Facebook, hvor holdene vil blive annonceret. 
Velkommen til sæson 19/20 i gymnastikafdelingen.

Tilmeldingen til foreningens hold er åben. 

Det er lykkede os at finde trænere til vores microspringere og minispringere på Den Classenske Legat skole og tilmeldingen er nu åben for disse hold.

Info om tilmelding:

Man tilmelder sig ved at trykke på det hold, man gerne vil gå på i menupunktet Gymnastikhold. Herefter læser man beskrivelsen og passer man ind, så trykker man ny gymnast/ny svømmer, udfylder formularen og betaler. 

Husk at læse holdbeskrivelserne grundigt, så alle tilmeldes det rigtige hold fra start af. Det er op til de enkelte trænere at vurdere om gymnasten passer ind på holdet. Vurderes det at  gymnasten ikke passer, så tilbydes der, så vidt det er muligt, en plads på et af foreningens andre hold.

Info om udmelding:

Udmelding skal ske skriftligt til [email protected] senest dagen efter de to første træningsgange, og pengene tilbagebetales. Ved udmelding senere end dette, tilbagebetales pengene ikke.

GF81 Facebookside
GF81
38297829_1675291292580264_8911381751297736704_o