Velkommen til sæson 2019-20

Foreningens bestyrelse er igang med at forberede sæson 2019-20. 

GF81s gamle holdadministrationssystem udskiftes med administrationssystemet fra Holdsport.dk som vi håber på giver væsentlige bedre brugervenlighed og funktionalitet for medlemmer, trænere og bestyrelsen. Vi skal selv lære systemet at kende og beder om forståelse om fejl, ændringer og problemer som det nye system kan give i opstarten.

Der vil lagt informationer om ud holdene i takt med at de oprettes. Svømmeafdelingen og gymnastikafdelingen vil give nærmere informationer til deres medlemmer omkring hold og tilmelding for den kommende sæson.

Svømmeafdelingen sæson 2019-20

Information om hold, tilmelding og sæsonopstart findes på gf81.dk.

Gymnastikafdelingen sæson 2019-20

Velkommen til sæson 19/20 i gymnastikafdelingen.

Tilmeldingen er nu åben for de fleste af vores hold. 

Så er det lykkede os at finde trænere til vores microspringere og minispringere på Den Classenske Legat skole. Tilmeldingen er nu åben for disse hold. 

Vi arbejder stadig på at finde trænere til Spring Mini og derfor er tilmeldingen ikke åbnet for det hold endnu. 

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at trykke på det hold, man gerne vil gå på i menupunktet Gymnastikhold. Herefter læser man beskrivelsen og passer man ind, så trykker man ny gymnast/ny svømmer, udfylder formularen og betaler. 

Husk at læse holdbeskrivelserne grundigt, så alle tilmeldes det rigtige hold fra start af. Det er op til de enkelte trænere at vurdere om gymnasten passer på holdet. Vurderes det at  gymnasten ikke passer, så tilbydes der, så vidt det er muligt, en plads på et af foreningens andre hold.

Udmelding

Udmelding skal ske skriftligt til [email protected] senest efter de to første træningsgange og pengene tilbagebetales. Ved udmelding senere end dette, tilbagebetales pengene ikke.

Nyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
GF81
67402789_2398228600234967_6808330858529816576_n