Velkommen til sæson 2017-2018

Foreningens bestyrelse er igang med at forberede sæson 2017-18. Der har været usikkerhed omkring brug af NEXS (det tidligere IFI) faciliteter, men heldigvis er det lykkes at opretteholde vores træningstider på NEXS for den kommende sæson.

GF81s gamle holdadministrationssystem udskiftes med administrationssystemet fra Holdsport.dk som vi håber på giver væsentlige bedre brugervenlighed og funktionalitet for medlemmer, trænere og bestyrelsen. Vi skal selv lære systemet at kende og beder om forståelse om fejl, ændringer og problemer som det nye system kan give i opstarten.

Der vil lagt informationer om ud holdene i takt med at de oprettes. Svømmeafdelingen og gymnastikafdelingen vil give nærmere informationer til deres medlemmer omkring hold og tilmelding for den kommende sæson.

Svømmetilmelding 2017-2018

Alle tidligere medlemmer er nu inviteret via holdsport. Har man ikke modtaget sin invitation via email, skal man straks tjekke sin spam folder og dernæst klage sin nød til [email protected]


GF81 åbner nu så småt op for tilmelding til svømmesæsonen 2017-2018 med start d. 5 september 2017. De personer som var tilmeldt svømmeholdet sidste år modtager invitaion via mail. Hvis du var på holdet i sidste sæson er du automatisk på igen. Du kan logge på holdsport.dk med den bruger og personlige (midlertidige) kode der står i den mail du modtager med invitationen.

Såfremt du ikke ønsker at være tilmeldt, så send en mail til [email protected] eller log ind og slet din profil. Medlemmer der ikke har logget på holdsport med deres bruger d. 1/9 2017 vil miste retten til deres plads og blive slettet.

Først senere i sæsonen sender vi en kontingentopkrævning.

Har du børn tilmeldt et svømmehold sidste år, så tilsendes dit barn også en mail med et link til deres hold.

Invitationen er personlig og du kan ikke sende linket videre til andre.

Når vi starter sæsonen vil trænerne bruge de første par gange på at vurdere hvilke svømmere der bør rykke op til næste niveau.

Har man ønske om at skifte fra lørdag til tirsdag eller omvendt, så start med at acceptere tilmeldingen til jeres gamle hold. Send derefter en mail til Thomas [email protected] så ser vi om det kan lave sig gøre.

Først når den interne omrokering er på plads åbnes tilmeldingen for alle. Dato for dette meldes ud på hjemmesiden.

Alle der med særlige it-spidsfindigheder alligevel formår at tilmelde sig inden denne dato, bliver slettet uden yderligere varsel.

Vi vil i år gøre mere for at opnå et ensartet niveau på hvert af holdene og forbeholder os retten til at op/ned rykke svømmere der ikke passer i niveau.


med venlig hilsen

GF81 / Thomas og Morten

NB. Holdsport administrationssystemet er under indkøring og vi beder om forståelse ved fejl, misforståelse og andet uorden. Når alle medlemmer fra sidste år er blevet ekspederet, så åbnes der for fri tilmelding på restpladserne på hjemmesiden.

Opstår der tvivl eller problemer så skriv til Thomas på [email protected]