FægteKlubben Trekanten Vordingborg

FægteKlubben Trekanten Vordingborg


FægteKlubben Trekanten Vordingborg - ( forkortet FKTV ) tilbyder dig undervisning og træning i moderne sportsfægtning og mulig for at træne og deltage i verdens mest alsidige olympiske sportsgren: MODERNE FEMKAMP ( fægtning, skydning, løb, svømning, ridning).

Hvis du ikke har lyst til ridning, er du meget velkommen som en MODERNE FIREKÆMPER.( fægtning, skydning, løb og svømning )

FKTV er dog først og fremmest en FÆGTEKLUB. Intet medlem SKAL dyrke de andre sportsgrene. Det er et ekstra tilbud til medlemmerne, der vil udvikle deres sportslige alsidighed, kondition og psyke.

Vi fægter hovedsaglig 2 af de 3 sportsvåben Fleuret, Kårde. Vi har sabler i klubben men træner ikke sportsfægtning med dem i øjeblikket.

Vi har hold for børn og voksne på alle niveauer, - fra nye begyndere til talent og elite.

Det er VIGTIGT at alle fægtere har en lærerig og sjov fægtning. Klubbens fægtere kan deltage i stævner, hvis lysten og ambitionerne er til det.

I Danmark er der en lang række stævner, både for børn og voksne, - nye og øvede fægtere, - som klubbens fægter kan deltage i.

Vi har flere talent og elite-fægtere, der deltager udenlandske og internationale stævner. I 2016 og 2017 til både EM og VM.

Du kan altid tale med din træner om din fægtning, - og om hvordan klubben kan hjælpe dig.

Velkomme i Klubben.

Nyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder
Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Talent og elite

( billedet er snuppet fra Laurence FB )

Vi har netop haft møde med DFFs nye sportschef.

FKTV har talt med sportschefen om nogle af vores ønsker, for vores talenter og for vores elite fægtere.

Sportschefen lyttede og forstod godt nogle af vores fægteres udfordringer ved at være talent og elite, i en klub langt fra København.

Nogle af vores ønsker blev noteret og vi kan forvente flere forbedringer og muligheder for bedre talent og elite træning - foreløbig det næste ½ år.

Men mon ikke, - at hvis vi i Vordingborg stadig kan være med til at udvikle talent-fægtere, også kan få lidt træningshjælp i fremtide.

( nyhed er skrevet af Peter )