Oldboys/ girls og veteran

Velkommen til oldboys, oldgirls og veteran🏀 

Ønsker du at spille oldboys, oldgirls eller veteran basketball i Espergærde? 🏀

Vi er ivrige efter at samle dynamiske og engagerede hold for spillere, der ikke længere er i seniorrækkerne, men som stadig har en passion for basketball. Selvom vi i øjeblikket ikke har hold i disse ældre aldersgrupper, tror vi på, at vi med tilstrækkelig interesse kan skabe noget helt særligt.

Hvis du tidligere har spillet basketball og ønsker at fortsætte med at spille på et niveau, der passer til din aldersgruppe, så henvend dig til os! Vi søger spillere, der ønsker at være en del af et hold, der værdsætter både sporten og fællesskabet. Med støtte fra både spillere, trænere og lokalsamfundet kan vi etablere hold, der fremmer kammeratskab, fysisk aktivitet og sportslig glæde.

Basketball i Espergærde handler ikke kun om konkurrence; det handler også om at skabe varige minder, udvikle færdigheder og opbygge stærke sociale bånd. Vi vil gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i at være med til at forme disse nye hold og deltage i en spændende og givende basketballoplevelse.

Tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan gøre denne vision til virkelighed. Basketballen venter på dig, og vi ser frem til at spille sammen i Espergærde snart!


Vis din interesse her

Så kan vi samle et baskethold i Espergærde.