Velkommen til Åtoften

Åtoften ligger i Nivå i Nordsjælland. Åtoften påbegyndtes i 1966 og er en af de første tæt-lavbebyggelser i landet med 128 huse af varierende størrelse og planudformning. Bebyggelsen blev i sin tid betegnet som ’inspirerende’ og ’ nyskabende’. Boligtætheden, de små proportioner og husenes traditionelle udformning leder tanken hen på gamle danske bymiljøer eller byer i middelhavsregionen.

Adgangen til gårdhavehusene med de gule murværk og røde tegltage sker fra de klinkebelagte stræder og de små torvepladser. Bilerne parkeres på fælles parkeringspladser inde i bebyggelsen, hvor man ligeledes finder fælleshus og grønning. Grønningen er udformet til opholds- og legeplads for børn og voksne. Hertil kommer andre faciliteter som tennisbane, basketball område m.m..

Første gang man skal finde rundt i bebyggelsen, kan den opleves som lidt af en labyrint. Det kan derfor være en hjælp at kigge på oversigtsplanen. Åtoftens placering i Nivå kan ses på oversigtsbilledet. Læs mere om Åtoften i vores velkomstskrivelse.

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Nyheder

Der er i øjeblikket ingen aktuelle nyheder