OK Mobil

OK Benzin er et velkendt selskab i Danmark, der har leveret billigt benzin og diesel på tankstationer overe hele landet i mange år. De har udviklet deres produkter til også at tilbyde olielevering til private og erhverv og på det seneste til også at tilbyde montering af luft til vand varmepumper samt billig EL. OK har stort set altid støttet lokalt som et led i deres markedsføring. Køb vores benzin p din lokale tankstation, så støtter du din lokale sportsforening. En win - win, som mange sportsklubber nyder godt af.

Sådan får du sponsorstøtte fra OK mobil

OK Mobil

OK har lavet deres eget mobilselskab, som hedder OK mobil, her kan du få mobilabonnementer lige fra et til børn med få timers tale til et, der passer til både voksne, unge og ældre.
Priserne er helt i bund og matcher alle de andre ”Billige mobilabonnementer” på markedet, du får med andre ord et mobilabonnement, der ikke koster ekstra -og nu kommer det interessante.

Når dutanker brændstof, kan du donere 5 øre pr. liter til en valgfri forening / klub og har du et mobilabonnement hos ok Mobil, ligger de 100% oven i, så du nu kan donere 10 øre pr. liter.
Det lyder måske ikke af ret meget, men hvis en familie har 4 mobilabonnementer hos Ok, så kan der pludselig doneres 25 øre pr. liter og bruger i 4 tanke pr. md. af 60 ltr. ja så bliver det jo til 60 kroner fra jeres familie og på et år = 1.120 kroner.
(Der er en ekstra bonus ved første tankning af 500 ltr. Benzin på 200 kroner)

Se hvis alle familier i en sportsforening vælger den metode, kan det bliver til et helt hæderligt ekstra sponsorbeløb om året.

Hammel GF fik f.eks. i 2021 mere end 35.000 ind den vej.

TIP: Sammenlign priser på mobilabonnementer her


Hvilken type mobilabonnementer har de?

OK mobil har valgt at lave en bred vifte af abonnementer, så der er noget for alle.
Du kan få et abonnement med fri tale og 1.000 GB data for 179,- pr. måned, men du kan også få et lille med 7 timers tale og 7 GB data til kun 79 kroner pr. måned.
Deres mest populære er et med Fri tale og 80 GB data inkluderet til 129,- kr. pr. måned.

Du kan se deres abonnementer her

OK Mobil – Hvordan er dækningen

Ok samarbejder med Telia og det er derfor deres fælles mobilnetværk med Telenor man kobles på.
TT-netværket har over 4.000 master fordel over hele Danmark og dækker rigtigt godt. Der er også masser af kapacitet i deres netværk til hurtig 4G mobilnet og meget snart 5G over hele DK.

Netværket er kåret som Danmarks 2 bedste og kun TDC kommer foran.

Du kan se deres dækningskort her

Hvordan bliver vores klub tilmeldt?

På OKmobils hjemmeside finder du en tilmeldingsformular og efter godkendelse, vil jeres forening fremgå af den liste man kan vælge at donerer sin støtte til, det er ret nemt og ukompliceret.
Foreningen skal være med mindst 50 medlemmer og være i stand til at skaffe mindst 10 nye benzinkortkunder eller App brugere om året.

Læs mere om sponsorstøtten her