Klubnyheder

Opstart sæson 2021-2022

8. august 2021, 17.18

Så kan vi endelig komme igang i vores normale hal igen.


Vi starter op igen stille og rolig onsdag d. 11 august på AGS.


Der vil de første par gange blive set på spillerne med friske øjne, og hvis nødvendigt fra trænerstabens side rykke op eller ned på de hold der er. - Er man i tvivl om hvilket hold man skal på, duk op og få det afklaret med træneren på holdet.


Hvis man modtager mailen, og ikke har ønske om at fortsætte i klubben, bedes man enten selv melde sig ud via holdsport ( så det kan godkendes generelt) eller også skrive til [email protected], med navn og hold, og derefter at man vil udmeldes.


Se træningstiderne på Spirillen.dk, her er pt. bare lagt standard tider ind, dvs. at træningstider i juleferien osv. endnu ikke er fjernet.


Der er ikke krav om corona-pas for nogen som situationen er nu. - Dog bedes man blive væk hvis man har været i kontakt med en smittet, eller har symptomer på sygdom.


Der vil blive afholdt generalforsamling medio/slut september, der følger dog mere info omkring dette. -Klubben ville glæde sig over understøttelse, til at blive større og mere velsmurt, samt at vi skal til at se på nye trøjesæt med logo osv. -Hvis du har lyst til at give en hånd, sidde i bestyrelsen, eller noget helt tredje, så giv endelig besked.


For nye spiller der gerne vil prøve:

Alle der deltager i træninger skal være oprettet som medlem, for at kunne deltage i træningen.
Hvis man efter prøveperioden (2 uger) ikke ønsker at forsætte, kan man melde sig ud. 
Der skal ikke betales kontingent ved tilmelding, da der er en prøveperiode indberegnet. Kontingent bliver først opkrævet efter prøveperioden er afsluttet.