Outdoor run and fun

Outdoor run and fun

Run and fun er udendørs træning med fokus på løb, teknik og styrketræning. 

Er du træt af indelukkede fitness centre, ikke holdbare målsætninger i januar, slankekure og kulsejlede træningsprojekter, så kom med til træning hos Run and fun. 

Min vision er at motivere så mange som muligt til at dyrke motion, holde motivationen, nå målsætningerne og rykke grænser. Udendørs træning giver ikke blot friske, røde kinder og vind i håret, men også styrke og udholdenhed, som kan bruges i mange andre sammenhænge i familielivet og på jobbet. At gennemføre træningen i regn og blæst er hårdt, men rykker grænser og udfordrer os. 


Run and fun er træning på hold, så det sociale spiller en stor rolle. Det er vigtigt at træningen er seriøs og rykker vores niveau, men det er mindst lige så vigtigt at det er sjovt. Få dine naboer, venner, kollegaer med til træningen, og lav aftaler med dem, så I kan hjælpe hinanden med at holde motivationen og komme afsted.

Træningsformen er løb med variation i form af forskellige intervaller eller øvelser hvor kondition, udholdenhed og teknik trænes. Efter løb vil der være styrketræning. Run and fun bruger naturen, veje, legepladser, idrætsanlæg og skoler til træningen og er altid udendørs uanset vind og vejr.

Hold
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Facebook feed