Spil

Her på hjemmesiden finder du information om RIF E-Sport. Vi kan spille CS GO, Valorant og fortnite.  Der skal være mindst 5 for vi starter et hold op, ved mindre end 5 kommer man på venteliste. Vi har som nyhed begyndt at, lave hold af ca. 10 til 12 ugers varighed. Efter sommerferien kan man også spille GTA/5M. Du kan tilmelde dig på Hjemmesiden.

Hvis man ikke har så mange penge til noget fritid interesser, så kom forbi der er muligheder for at få hjælp til kontinent via Broen/vejen.    

Vores mål er at skabe stærke relationer, og faglig udvikling for medlemmerne, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Som medlem vil man kunne forvente at vi træner for at bliver bedre, samtidig med at vi værner om det sociale fællesskab det er at være sammen om esport. Vi arbejder for at skabe et godt træningsmiljø og har arbejder med udøvernes tekniske, taktiske, fysiske, sociale og mentale udvikling. Mange af vores trænere er DGI-certificerede, dette er for at sikre, at du som spiller får de bedste muligheder for at udvikle dit spil.Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Facebook feed
Billede
Rif
Billede
Rif3
Billede
Rif1