MCM-alle
W1siziisijiwmjivmdivmjqvmnj3emjrcmxycv9tcg9uc29ydhvylmpwzyjdxq?sha=4c82a633726f8e1c

Nu  lokker atter de lange veje…Skal du med? 

21. marts 2023, 16.33 / 22. marts 2023, 13.08

Vinden smyger sig om kroppen. Duften af blomstrende rapsmarker fylder næseborene, og 30 kilometer i timen føles som en strygende høj fart. Og landskabet ser helt anderledes ud fra en cykelsadel, end det gør fra et bilsæde.


Jo, det er sjovt at cykle alene på en racer, men det er endnu sjovere at køre sammen med andre i en gruppe. Her kan du tale med kammeraterne, og hvis du er mat i knæene, kan du få lidt fart foræret ved at ligge midt i gruppen. Hvis det derimod er en god dag, kan du bruge kræfterne på at trække læsset oppe forrest i gruppen.


I Mårslet cykelmotion MCM, som er en afdeling af TMG, byder vi nye medlemmer velkommen – også i landevejs-sæsonen, som strækker sig fra søndag 26.marts til et godt stykke ind i september.


Vi har masser af fælles aktiviteter i løbet af sommerhalvåret, både herhjemme og i udlandet. I april rejser mange medlemmer en uge til Mallorca for at træne i et smukt bjerglandskab. I maj er der træningsweekend i Ebeltoft med ture i Mols Bjerge. Og mange medlemmer deltager desuden i forskellige motionsløb herhjemme og i Frankrig og Belgien.


Men grundstammen er tre ugentlige træninger rundt i det østjyske landskab tirsdag og torsdag kl. 18 samt søndag kl. 9. Starten går fra parkeringspladsen foran Mårslethallen.


Du må gerne køre med for at se, om et medlemskab er noget for dig. Afhængig af, hvor mange der møder op, deler vi op i flere grupper med forskellig gennemsnitsfart. Både mænd og kvinder er velkomne.


Vi har ikke nogen decideret cykelskole, men hvis du har en racercykel med clickpedaler og en cykelhjelm, kan du være med, og vi tager godt imod nye medlemmer.