Yogalærere hos Kornval-Yoga.dk
Pia Kornval
Img_5481

Indehaver af Kornval-Yoga og Flowilivet.dk
ID-Psykoterapeut, Yogalærer, Mindfulness Instruktør
og tidligere skolelærer.

Født i 1968

Om Pia:

Jeg er født i 1968, og har masser af livs- og erhvervserfaring. Livet prøver altid at lære os noget, hvis vi lægger mærke til det. Vi lever for at lære og finde livets kurs. Livet skal give mening, trivsel og glæde som kan mærkes helt ind under huden og ind i sjælen. Min proces i livet giver mig et sted af leve fra, men også ressourcer til at hjælpe andre mennesker videre i livet.  Gennem selvudvikling, Yoga, Retrætes, Meditation, og Holistisk behandlinger i form af Sundhedssamtaler, Psyko-Spirituelle samtaler og ID-Psykoterapi. 


Sundhedssamtaler med Pia:

Jeg arbejder holistisk, dvs. med symptomer der behandles gennem årsagerne til deres opståen. Vores krop, psyke, sjæl og biokemi, er samlede set det som giver os liv og skal plejes. De behandlinger jeg giver, vil bringe dig på den ene eller anden måde helt hjem til dig selv igen.

Jeg er uddannet Yogalærer, ID-Psykoterapeut, Kost- og Hormon vejleder, Psyko-Biologiske og Adfærdsmotorisk behandler, HeartMath Coach, Mindfulness lærer, samt Folkeskolelærer og Datamatiker. Senest har jeg uddannet mig hos Birgitte Pragst som Clairvoyant, som bringer det hele sammen - krop, sjæl og psyke. Du er hjertelig velkommen. 

Om Pias undervisning og behandlinger

I min undervisning lægger jeg vægt på....

 • Åndedrættet altid centralt - giver energi/nærvær.
 • At du får oplevelsen af en yogaform hvor alle er med.
 • Øvelserne er udført korrekt - for at undgå skader.
 • At du får de bedst mulige råd - hvis du ønsker råd.
 • At du får information hvad Yoga øvelserne gør for dig.
 • At vise at Yoga kan mindske dine skavanker.
 • At her er plads til alle og humor - en yogi er ikke kedelig
 • At du får oplevelsen af nærvær, trivsel - føler dig tilpas


Jeg er mit rette element, når jeg underviser, og nyder flowet og nærværet undervejs - men Yoga er ikke kedeligt, så du vil nok under min undervisning opleve en sjov og kærlig bemærkning i ny og næ, og et smil på læberne.

Jeg glæder mig til at tage imod dig.

Mathilde Kornval
Img_1697

Yogalærer, tidligere gymnast.

Ernæring og Sundheds studerende

Født 1998

Om Mathilde:

For mig handler livet om at oparbejde balance og ro. Gennem en holistisk tilgang, hvor både krop, sind og de sjælsmæssige dele af os selv, inddrages for at skabe optimal sundhed og trivsel. Jeg ved, at jeg har noget som jeg kan lære fra mig til andre unge,  som måske ikke selv helt har fundet en vej ind til balancen.

Til dagligt studerer jeg Ernæring og Sundhed.Herudover udøver jeg boksning og underviser i yoga, blandt andet på Teen yoga hold. Jeg er meget interesseret i det som berører sundhed, ernæring, fødevarer, miljø, bæredygtighed mm. Alt dette for at optimere velværet i livet.


Gennem yogaen finder jeg balance og ro, reflektion og til at finde ind i mig selv.  Her får jeg tid til at stoppe op og tænke over hvad der egentligt foregår i livet, og hvad der tæller. Yogaens stræk giver mig mulighed for at erkende mine følelser, og tillade dem.
Yogaen lærer mig at dirigere min energi i livet. Når vi bevæger os, mærker vi følelser, og når vi mærker følelser oplever vi kroppen, sindet og inde og ydre bevægelser. Derfor er Yogaen god til netop at forbinde sindet med kroppen. Du lærer at lytte indefra og arbejde gennem følelserne. Om Mathildes undervisning

Om undervisningen: 

I min undervisning lægger jeg vægt på....

 • åndedrættet, som redskab til balance, skabe ro og stabilitet.
 • fysisk og mental bevægelighed
 • stræk som giver dig mulighed for at komme dybere
 • lære dig hvad de enkelte øvelser styrker eller stimulerer.
 • at du føler dig tilpas, og velkommen
 • at yogaen kan være/er dit pusterum til at lade op


Som person er jeg positiv, udadvendt, livlig, optimistisk og glad. Jeg er nysgerrig på livet, yogaen og dig. Jeg elsker dog også en sjove kommentar i ny og næ, da det opløfter energi og hjertet.

Benedicte Rx Forsman
Img_0470

Yogalærer, Bachelor i Ernæring & Sundhed

Kandidatstuderende

Født i 1990

Om Benedicte

Yoga er altafgørende for mig.  For mig skaber yoga en balance i hverdagen og mere overskud til at klare livets udfordringer.


Da jeg startede til yoga begyndte jeg langsomt at komme mere og mere i kontakt med mig selv og min krop.  Når jeg laver yoga mærker jeg mine følelser og bliver klogere på mig selv.


Til dagligt studerer jeg en kandidat i sundhedsfremmende strategier og psykologi på RUC. Har en professionsbachelor i ernæring og sundhed og har tidligere arbejdet på en specialskole med henholdsvis udsatte unge med autisme og kriminalitetstruede unge.

Jeg interesserer mig meget for holistisk sundhed og især psykologien bag alle vores handlinger.Om Benedictes undervisning

I min undervisning fokuseres på 

 • åndedrættet -  som hjælper dig til mere nærvær
 • øvelser - hvordan hele kroppen bliver brugt.
 • at du kan være dig - nyde og komme som du er
 • lære dig hvad yoga gør for din krop og dit sind
 • at skabe et trygt rum - så du kan være dig
 • at give dig muligheden for at mærke, hvad der foregår inde i dig

Som person er jeg rolig, positiv, åben, og tro på det bedste i alle. Jeg er nysgerrig på livet, yogaen og hvad der driver dig og verden. Jeg elsker, også en sjove kommentar, og griner gerne med når noget kommer lige fra hjertet.