Udrensende behandling
Book din behandling
Gr%c3%b8n%20suppe%20detox

Detox behandlinger får dit vægtab til at glide nemmere. Kombiner det med Fatburning og Energi, og du vil få mere energi og lethed. 

TEST/tjek om dine symptomer er for mange, klik HER


Dette forløb er Detox/leverrens og det er vigtigt at understreje, at du IKKE er på ‘Sultekur’ og forsat kan spise med vennerne og din familie.

I de 3 første dage er det dog en godt ide, at undgå alt for mange aktiviter. Afsæt tid til dig selv og følge planen. Du får indsigt i, samt lærer og oplever, hvad god livsstil er for dig, så du fremover kan foretage flere sunde valg. Husk på det er en proces.


Tid til et tjek?
Når det kommer til sundhed og velvære, så ER leveren Kongen. Er din lever på overarbejde, så slider du på kroppen/motoren, hvilket styrer hen mod mistrivsel og livsstilsygdomme. Præcist ligesom din bil, der skal have olie til motoren, skal din lever plejes. Gør du det?


Leveren påvirker de kropslige balancer, andre organer, trivsel, vores humør og dermed også sygdomme og livsstils sygedomme. Det skyldes at leveren bl.a. hjælper vores krop med at fordøje maden og afgifte kroppen.


Leveren er på overarbejde:
 Med Stress i hverdagen, for megen sukker indtag, E-stoffer, plast i luften og vand, hormonforstyrrende stoffer i shampoo, cremer mm og andre unaturlige ting som langsomt er blevet en ‘naturlig’ del af vores mad, så kan vigtigheden af en velfungerende lever ikke påpeges nok. Problemet er bare at leveren ikke kan klare mosten, da den hele tiden er på overarbejde! Affaldsstofferne ophobes som gift i vores krop, hvilket hindre leveren i at arbejde optimalt. Det lageres med tiden i kroppen og giver ‘livsstils symptomer’ som ledsmerter, muskelkramper, ukontrolleret ædegilde, bihulebetændelse, oppustet mave, uren hud, eksem, sure opstød, træthed/sølv, og andre ubehagelige symptomer i kroppen. Listen er lang, også over livsstilssygdomme.

Detox behandling - vægtab og trivsel

Leveren er kroppens ’kemiske industri’ Et organ, der spiller den mest centrale rolle i forbindelse med udrensningen af de potentielt giftige bestanddele, der virker forstyrrende på helbredet og danner grundlag for udviklingen mistrivsel, smerter og sygdom. Nedenstående forløb hjælper dig i gang, så leveren arbejder optimalt, og du får viden om hvordan du bedst kan skabe de bedste forandringer til en mere sund livsstil og derved mere trivsel og et følelsesmæssigt stabilt liv. Måske er du allerede i gang, men lige skal have det sidste med.

Behandlingsteknikkerne fremmer din krops naturlige evner til at afgifte biokemisk, og dermed ikke ophobe giftstofferne i kroppen, samt øger fedtforbrændingen i din krop.

TEST/tjek om dine symptomer er for mange, klik HER

‘De gamle kinesere sagde, at leveren er arkitekten, der tegner bygningsværket og at det er leverenergien, der ’viser os fremtiden’. Ifølge de gamle kinesere er foråret den perfekte tid for en ’lever-hovedrengøring’.


Detox behandling:
Når du booker en Detox behandling giver du din krop mulighed for at rense ud. Dermed et lettere vægttab og du vil opleve mere energi og lethed. TEST/tjek om dine symptomer er for mange, klik HER


10 BEH. FOR 7,5 BEH. PRIS - 4 ugers behandlingsforløb:  

 1. Indledende sundhedssamtale incl. første Detox beh. Læs mere HER
 2. Detox beh, (1x 3 dage i træk)
 3. GauSha behandling efter behov (Cilliute)
 4. Dobbelt beh. (Detox og Fat-Burning beh.)  3x én gang om ugen samtidigt. (kan forlænges) 


Allerede efter de 3 dage vil du både se og mærke forskel. De første 3 dage, kræver din opmærksomhed, dvs det ville være en god ide undgå for mange aktiviteter ellers træk tre dage ud af kalenderen. Fx over en weekend uden gæster mm. Giv din krop en mini ferie fra hverdagen, forkæl dig selv.


Behandlingsform:

 • Livsstilvejledning/sundhedssamtale: 1 time Du testes ift leverrens og dine tal analyseres. Vi gennemgår dine vaner og symptomer. Du får indsigt i hvorfor leverrens er vigtig og vejledes ift kostens betydning og din livsstil. Her bla. også råd om hvordan du undgår ophobning af fedt, som for de fleste fører til gener i kroppen. Derfor udelades noget mad, og anden mad spises godt af. Du faster ikke og kan sagtens spise med familien og frokost på arbejdet!
 • 6x Dobbelt behandling med DeTox og FAT-Burning. 60 min på forskellige akupunktur punkter som fremmer DeTox/udrensning, fedtforbrænding, Energi mm. Det gør IKKE ondt!
 • GauSha massage: en særlig form for massage, som du selv skal fortsætte med at lave derhjemme i en periode. Der hvor cilliute er.


Formål med behandlingerne er at: 

 • Regulerer og støtter lever og nyrefunktionen, samt lunge og tyktarm
 • Støtte næringsstoflevering
 • Aktivere blodcirkulation
 • Øge rensning af blodet og fedtforbrændingen


Pris:
 Forløbet koster 6.400 (spar 1.250)  Du modtager dobbelt beh.. både Detox og Fatburning, som normalt er i hver sin behandling. En behandling koster 850kr. du får hele 9 behandlinger + samtalen 850 kr. (Beløbet tilbagebetales ej ved samlede rabat pakker)

Kontaktformular