HormonYoga
Hvad gør HormonYoga?
Mindfulness-sten

Styrk dig selv og mindsk dine symptomer, hold humøret oppe og pas på dig selv, ved at holde ‘kursen’ Vi laver alle alle HormonYoga øvelserne, samt de stressreducerende.

Om underviseren: Pia Kornval, eksamineret Hormon yoga terapeut af Dinah Rodrigues, Anusara yogalærer, samt ID-psykoterapeut, Mindfulness træner, skolelærer mm.

Medlemsskab, priser og tilmelding: Klik HER Du modtager 20% på alle individuelle samtaletyper, når du har deltaget i Workshoppen, samt får bla. massage til 100 kr billigere.


Deltage på det faste HormonYoga hold Du kan starte på HormonYoga holdet når som helst.  Når du ikke kan kommer på dette hold, har du mulighed for at booke et af de øvrige hold. Book en prøvetime HER. Har du fast medlemsskab kan du bruge et af dine 'klip' + 50 kr. til HormonYoga.  Hold/tidspunkter: klik Kalender Medlemsskab og priser: klik HER


Vi laver:

  • De 7 specielle opvarmningsøvelser
  • 14 Hormon Yogaøvelser + mere
  • Åndedrætsøvelser (Pranayama, Meditations- visualiseringsteknikker)
  • Restorative øvelser, afstresser spec. kvinder inden/under/efter overgangalderen.
  • Afspænding.Ophavskvinden til Hormon-yogasystem er brasilianske Dinah Rodrigues, som i en alderen 88 år forsat selv eksaminerer og certificerer nye instruktører inden for Hormon Yoga Terapi. Dinah Rodrigues har lavet et omfattende forskningsarbejde i samarbejde med læger, vise mænd i Indien og Tibet og fysioterapeuter udviklet de enkelte yogaøvelser over en periode på mere end 20 år, så de giver den optimale og ønskede effekt. Hun er selv levende reklame søjle for sit system.


Hormonyoga anbefales IKKE… såfremt du har, eller tidligere har haft hormonelt betinget brystkræft eller andre hormon-relaterede kræftsygdomme, er gravid, har store myomer i livmoderen, endometriose i svær grad eller væsentlige hjerteproblemer eller svære psykiatriske diagnoser. Er i tvivl, så kontakt mig på 4079 2245.

Ønsker du at lave øvelserne hjemme:  Ønsker du vejledning ift at lave øvelserne hjemme og har spørgsmål ift hormoner, kost og livsstil i overgangsalderen, booke en individuel session. Med hormonyoga 2-4x om mdr. sikre du dig øvelserne vedligeholdes og udføres korrekt. 


Når øvelserne er indarbejdede vil programmet tage ca. 30 min.

  • Fast Yogi pris: Har du været på holdet og går fast til Yoga, så koster en session 550 kr. (ca 60 min)
  • Går du ikke til Yoga, og aldrig at prøvet øvelserne koster det 850 kr. (90-120 min) 
  • Workshop: flere sammen. Ring for prisDu modtager en mappe med alle øvelserne, så du altid har mulighed for at lave øvelserne hjemme. Læs mere Her  Det er godt at deltage 2-4x pr måned, på det faste hold, så du sikre at lave øvelserne korrekt, og dermed opnår den effekt du ønsker.


Praksis af Hormon Yoga regelmæssig kan kroppen helt naturligt ofte selv lindre og nogle gange helt afhjælpe hormonelt betingede symptomer i forbindelse med overgangsalderen såsom hedeture, søvnløshed, humørsvingninger, ledsmerter, migræne, for kraftige eller for svage blødninger og vægtøgning. Effekten indtræder allerede efter ganske få måneders praksis og er ligefrem proportionalt med din egen indsats. Der vil indgå restorative stillinger som er gode til afstressning og specielt velegnet til kvinder på vej ind, under eller efter overgangsalderen.Ring eller sms på 4079 2245 så finder vi en dag som passer os begge. Hvis I er flere, så ring for pris og dato.