COVID-19
Kornval Yoga forholdsregler

Vi opdaterede efter de seneste Corona restriktioner pr. 26.10.2020. 

Det omfatter 9 deltager pr. hold. Vi har talt 84 km2, så rigelige plads til alle. Vi har også indsat ekstra hold. På alle hold er der Live mulighed, hvis du ikke kan komme en dag. Det vil sige ikke laaang ventelister. Har du det bedst med et mundbind, så tag et på.

Er du nyt medlem eller skal have en prøvetime, så sættes du godt ind i de enkelte regner, når du møder op. Vi glæder os meget til at se Jer alle.


Vi gør vores bedste for at passe på dig og på os selv. Læs hvad du selv skal være forberedt på, når du kommer til yoga, og hvad du kan gøre. 

Coronavirus smitter ikke gennem sved og er ikke luftbåren, medmindre den bæres i en mikroskopisk dråbe. Der skal slynges dråber fra luftvejen og ud i den omkringliggende luft før det smitter.


Når du kommer til yoga vil de til enhver tid gældene aktuelle retningslinjer fra sundhedsstyrelsen skulle overholdes! Dvs. de aktuelle retningslinjer for afstand, håndhygiejne, hoste-etikette osv. 


Og vi skal selvfølgelig rette os efter det til enhver tid gældende antal personer, man må være forsamlet.


Kornval Yoga overholder lovgivningen vedr. skiltning og rengøring (afspritter efter gældende regler - f.eks. berøringsflader, som håndtag m.v.)


Udover gældende retningslinjer har vi fra kulturministeriet et dokument med en række vejledninger for indendørs aktiviteter.

VIGTIGT - forholdsregler

Når man bevæger sig (ift. at sidde stille) skal der  beregnes 4 m2 pr. person. Vi har 84 km2 og pt. til 9 deltager, samt flere hold end tidligere. 
Selv om vi ikke bevæger os rundt imellem hinanden, i løbet af yogatimen, men bliver på hver vores måtte, har Kornval Yoga valgt, at følge nedenstående, da vi bevæger os på yogamåtten på de fleste hold.


Vi er 9 deltager i yogalokalet på 84 km2 og vores hold er sjældent fyldt, da vi har sat flere hold ind ift. antal medlemmere.

  • BLIV HJEMME, hvis du er syg.
  • AFSPRIT din hænder, når du kommer og går ind/ud ad døren.
  • MEDBRING GERNE dit eget udstyr. (hvis du mangler kan du låne eller købe)
  • UDSTYR rengøres af dig efter brug - hver gang.
  • TAG håndklæde med, hvis du bruger yogapøller. Lægges på puden
  • TAG GERNE dit eget håndklæde med, LÅNTE TÆPPER - skal IKKE lægges på plads, men i karantæne i 72 timer efter brug.
  • Har du det bedst med et mundbind, så tag et på når du er her.


Ved Hot Yoga og Lun Yoga: Da Coronavirus er dråbe båret, er Hot Yoga klasser på 37 grader. Vi har ikke, ligesom ved Bikram Yoga tilsat fugt. Det holder vi os fra. Vi har derimod Infrarødvarme, som styrker dit immunforsvar, dine kirtler og restituerer musklerne. Læs mere her

Er der dage hvor du ikke føler dig frisk, så bliv hjemme.

Med et medlemsskab, kan du bruge både Live Yoga fra vores lukkede Facebook side (Kornval Yoga Live)  Du har mulighed for at genspille optagelserne, samt adgang til vores Online Yoga og fysiske hold.

Du kan forsat booke Live Yoga hos os og afspille disse Live optagelser, såfremt du har et medlemsskab. Online Yoga  er blot en ekstra mulighed for dig., hvis det skulle være svært for dig ikke at komme en dag eller ifbm. sygdom. 


Sæt ikke dit medlemsskab i bero. Vi appellerer til, at du ikke sætter dit medlemskab i bero – det vil være en uendelig stor hjælp på så mange planer og betyder mere end du ved. Så vi kan beholde vores lille Yogacenter i Søborg.


Vi glæder os, så meget til at se dig.De kærligst.hilsner Pia & resten af Kornval Yoga Teamet.