Der spilles som udgangspunkt efter det nuværende 2022-IIHF regelsæt, og efter DIU’s regler for motionshockey.

• Dog kan der forekomme afvigelser ved denne turnering, se nedenfor:

Kampinformation :

• Der spilles 2x15 minutters effektivt spil, med en pause på 3 minutter.
  • Det spilles med 2-minutters udvisninger.
  • Er stillingen lige efter de to perioder, vil kampen blive afgjort i straffeslag.
  • Holdene skal kunne stille op med et minimum af 11 mand.
    • (10 markspillere og 1 målmand)
  • En kamp vundet i ordinær spilletid giver 3 point.
  • Er stillingen lige efter de to perioder, får begge hold 1 point, hvorefter det sidste point vil blive givet til vinderen af straffeslagskonkurrencen.
  • (Indtagning af alkohol UNDER kampene er strengt forbudt!)

Tacklinger :

Tacklinger er forbudte, og udløser en straf til den pågældende spiller.

• Som udgangspunkt 2 minutter for body-checking.
    • (IIHF 2022 OFFICIAL RULE BOOK / RULE 101.1 – ILLEGAL HIT)
  • Større straffe er efter IIHF’s regler.

Slagskud :

• Skud må trækkes op til knæhøjde.
  • Hvis et slagskud forekommer, vil en 2-minutters udvisning følge til den pågældende spiller.
  • Hvis en spiller “faker” et slagskud, ved at trække staven højere op end knæhøjde, vil der blive fløjtet, og den efterfølgende faceoff vil blive taget i den forsvarende zone.

Matchstraf :

Skulle en spiller blive idømt en matchstraf, vil dommerne vurdere den enkelte situation, og der vil komme en afgørelse på, hvor mange kampes karantæne spilleren vil få.

Afgørelsen vil forekomme senest 30 minutter efter den pågældende kamp er slut - eller inden holdets næste kamp!

• En spiller, som idømmes en matchstraf, vil automatisk idømmes mindst én kamps karantæne!

For sent fremmøde :

De spillende hold skal stå klar i ved deres respektive spillerbokse senest 5 minutter inden kampstart.

Kommer et hold for sent til kamp start, vil holdet straffes 2 minutter for forsinkelse af spillet. Kommer et hold mere end 8 minutter for sent til kampstart, taber holdet 5-0, da kampprogrammet skal følges.