FunSkate
Picture%204
FunSkate

Vores FunSkate hold er for nybegyndere og øvede og tilbydes træning hver mandag og onsdag kl. 16.50-17.35.


Her bliver du undervist i grundelementerne som forlæns- og baglæns skøjteløb, men det er også her, du får mulighed for at lære sværere elementer som spring og piruetter.


Holdene bliver undervist i mindre grupper af vores dygtige trænerteam. Her bliver der leget med de små og de større løbere får en smagsprøve på, hvad der kan tilbydes på vores konkurrencehold.


Løberne tilbydes at deltage i FunSkate-konkurrencer arrangeret af Dansk Skøjte Union samt i GSFs afslutningsshow.

Konkurrencer og klubmærker

Hvis du har lyst, kan du som FunSkate løber stille op til FunSkate konkurrencerne, hvis du har bestået klubmærke 2. Der vil være 3-4 konkurrencer årligt hvor 2-3 af dem er på Sjælland, og finalen for året vil være i Odense. Der vil altid være en træner og en holdleder med til konkurrencerne og alle konkurrencer er opdelt efter alder og niveau.


GSF følger det nationale testsystem der omfatter 7 mærkeprøver. Mærkeprøverne bliver afholdt i klubben i den sædvanlige træningstid, og bliver bedømt af klubbens trænerteam. Ved beståelse af et mærke får løberen udleveret et klistermærke til sin skøjtebog og har også mulighed for at købe en pin.

Picture%2015
Godt at vide om konkurrencer

  • Husk det er en breddekonkurrence – ikke et VM. Nogle løbere vil være i det helt store udstyr og med makeup – det ønsker vi ikke i GSF! Børnene må meget gerne have skøjtedragter på, men hold det på et lavt plan og tal med en på kontoret eller en træner inden I investerer penge i en dragt.
  • Vi vil meget gerne have, at løberne har en GSF-trøje, men det er ikke et krav. Disse kan lånes i klubben og leveres tilbage til sæsonafslutningen.
  • Skøjterne skal være i orden – tjek om de skal slibes og om snørebåndene er i orden
  • Vi vil gerne have at børnene får en god oplevelse og klarer sig godt, men husk at gør de det de kan, så kan alle være tilfredse med resultatet
  • Det kan være lange dage i skøjtehallen, så lav en aftale med andre forældre, hvis I ikke kan være der under hele konkurrencen. Børnene vil som hovedregel meget gerne være der hele dagen, hvis de har nogen at lege med og samtidig vil de kunne bakke hinanden op.