Generel info omkring sæsonopstart

General info omkring sæsonopstart

Generel info omkring tilmelding 

Vi er stadig ved at lære holdsport at kende, og der kan forekomme fejl i systemet ved tilmeldingen. 

Man tilmelder sig ved at trykke på det hold, man gerne vil gå på i menupunktet holdoversigt. Herefter læser man beskrivelsen og passer man ind, så trykker man ny gymnast/ny svømmer og udfylder formularen. Man får ikke en godkendelsesmail. Når man har fået en mail fra holdsport om, at ens anmodning er accepteret, så er man velkommen til at dukke op til holdets første to træningsgange for at prøve holdet af og se om niveau og hold passer til en. Først herefter sendes mail med kontingentbetaling ud. 

Venteliste

Tilmelder man sig et hold med venteliste, så får man ikke en kvittering, så undlad at tilmelde gymnasterne flere gange i håb om en kvittering på det. Tilbydes man en plads på holdet, så får man en mail omkring dette og betalingen sker herefter. 

Holdsport som kommunikationsvej 

Mange af holdene kører al kommunikation, kalender og afbud mm. over holdsport, så det er et krav at man sætter sig ind i holdsport og lærer at bruge det. 

Vedrørende evt. udmelding: 

Udmelding skal ske senes efter de to første træningsgange og pengene tilbagebetales. Ved udmelding senere end dette, tilbagebetales pengene ikke.

Holdsport har en support linje, hvor de er søde til at hjælpe med alt. Derudover findes der mange videoer på youtube, hvor der også kan hentes hjælp.  Vores trænere er ikke eksperter i holdsport, og de ved som regel lige så lidt om holdsport, som I gør, så bær over med dem og kontakt holdsport i stedet. 

Vi træner to steder:

DCL - Den Classenske Legat Skole (Vester Voldgade 98)

NEXS - (Nørre Alle 57, 2200 København N) 

Gymnasterne må først være i hallen fra 16.15, hvilket bedes overholdes, kommer man før så bedes man opholde sig i omklædningsrummet. 

Desværre har vi i de forgange sæsoner haft problemer med tyveri i hallen/omklædningsrummet. Derfor anbefales det at lade værdigenstande blive hjemme og ellers lægge dem oppe i hallen i stedet for omklædningsrummene. 

Der er en automatisk lås på hallen, som man kun kan komme ind af vha. et kort, som trænere har. Derfor kan det, som forældre, være svært at komme ind at hente sine børn i hallen. Dette problem kan vi desværre ikke gøre noget ved.