Opvisningsholdet fra GF81 19/20 2 ugentlige træning

Opvisningsholdet fra GF81 - 2 ugentlige træning

OBS: Holdet træner sammen med opvisningsholdet fra GF81 (3 ugentlige træninger).

Sted: NEXS (Nørre Alle 57, 2200 København N.)

Tidspunkt : Mandag 16:30-18:30, onsdag 17:30-20:00 og torsdag fra 16:30-18:00  - Man vælger selv hvilke dage man træner

Trænere: Anne-Mette, Daniel og Sandra

Pris: 2800

Første træning: Mandag d. 2. september 2019

Opvisningsholdet fra GF81 er et socialt spring- og rytmehold for øvede gymnaster samt gymnaster med talent inden for gymnastikken. Til træning er der fokus på både spring og rytme, da målet er at sammensætte et opvisningsprogram, hvor begge elementer indgår. Derudover vil der være særligt fokus på grundtræning, styrketræning og bevægelighedstræning, da dette også kræves for at blive en dygtig gymnast.

For at kunne gå på holdet kræves det som udgangspunkt følgende færdigheder: 

Trampolin: Lukket salto. 

Bane: Araber-flik (med let modtagning), kraftspring samt håndstand. 

Der er ingen alderskrav for at gå på holdet, da gymnasterne vurderes ud fra deres niveau, engagement og talent. 

Er du i tvivl om du har niveauet til at gå på holdet, så mød endelig op til træningen i september og snak med en af trænerne.

Det forventes at både træningen og opvisningerne prioriteres højt, da det giver de bedste forudsætninger for et godt sammenhold og en flot opvisning.

Gymnasterne kommer til at deltage i cirka 10 opvisninger i løbet af foråret og som afslutning på sæsonen deltager holdet i GymDanmarks opvisningskonkurrence Gym for Life.

I år er det samtidig muligt for GF81's gymnaster at deltage til Eurogym på Island 2020, som er et kæmpe gymnastikarrangement for gymnaster i alderen (11)12-18 år.

Betalingen for hele året sker ved tilmelding og ved vinter kommer der betaling for opvisningerne. Beløbet afhænger af hvor mange opvisninger den enkelte gymnast deltager i.  Sæsonen går til og med maj måned.

Som forældre på holdet forventes det at der er opbakning om både gymnaster og trænere, hvilket betyder, at man deltager aktivt i de møder og arrangementer, som kommer løbende i sæsonen. 

På opvisningsholdet vægtes det højt, at gymnasterne møder op til hver træning. Dette gælder også hvis der forekommer skader, da trænerne altid kan finde på noget gymnasten kan lave. Har man ikke mulighed for at deltage i en træning eller opvisning, så skal der meldes afbud i god tid til trænerne via holdsport. 

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen