Minispringerne 6-9 år

Minispringerne 6-9 år

Minispringerne 6-9 år

Træning: Mandag 17.30-19.00 på Den Classenske Legat skole ( Vester Voldgade 98, København K)

Pris: 1200

Trænere: Marius og Milo

Første træning: Mandag d. 2. september

På holdet arbejdes her med de helt basale øvelser indenfor gymnastik. Dvs. balance, koordination, styrke, smidighed og en generel kropsbevidsthed. Der kommer til at blive arbejdet en del med kolbøtter, håndstand, vejrmøller samt hop i minitrampolin, og hvis du bliver rigtig dygtig, kan du måske få lov at prøve kræfter med salto, flikflak og kraftspring til slut i sæsonen.Der vil også til hver træning indgå forskellige rytmesekvenser, hvilket primært vil foregå som en del af opvarmningen.  På vores begynderhold er musik, leg og samarbejde fortsat en stor del af træningen.

Det er vigtigt, at gymnasterne kommer til hver træning, hvilket gør at alle får mest muligt ud af sæsonen og gør at trænerne har de bedste forudsætninger for at planlægge en god træning hver gang. Skulle gymnasten blive forhindret i at deltage til træningen, skal der meldes afbud til trænerne i god tid. 

Holdet deltager i foreningens juleopvisning i december og GF81 sæsonafslutning i april, så sæt X i kalenderen allerede nu. 

Onsdag d. 18. december 2019, 17.30-20.00 - Foreningens juleafslutning

Onsdag d. 29. april 2020, 17.30-20.00 - Foreningen sæsonafslutning

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen