Springgymnastik for øvede gymnaster

Springgymnastik for øvede gymnaster i alderen 10-14 år.

Springgymmastik for øvede gymnaster i alderen 10-14 år

Tirsdag 16.30-18.30 på NEXS

Trænere: Cecilie og Cathrine

Første træning tirsdag d. 4. september

Springgymnastik for øvede gymnaster er et hold for drenge og piger i alderen 10-14 år.

For at gå på holdet kræves det, at man har kendskab til gymnastikken og evt. gået til det før i et par sæsoner. For at kunne gå på holdet, kræves følgende forudsætninger: Trampolin: Salto med modtagning. Bane: Håndstand i fri luft, vejrmøller, araberspring, kraftspring med modtagning samt godt kendskab til araber-flik. Derudover skal man kunne gå i takt til musik samt lave fejesving. Der arbejdes videre med de sammensatte spring på måtte og udvides i trampolinen med strakte saltoer samt skruer. Desuden vil holdet arbejde med en rytmeserie, som skal bruges til opvisningerne. 

Gymnasten skal være indstillet på at komme til træningen og blive udfordret på deres teknik og gymnastiske kunnen. Holdet arbejder henimod at lave tre opvisninger i løbet af sæsonen:

  • Juleafslutning tirsdag d. 18. december 2018
  • DGI Storkøbenhavns børne og junior dag søndag d. 10. marts 2019
  • Sommerafslutning torsdag d. 25. april 2019

Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, da det forventes, at alle gymnaster deltager i disse opvisninger.

Da holdet er et meget populært hold, forventes det, at gymnasterne melder afbud til trænerne, hvis de ikke kan komme. Vælger en gymnast ikke at deltage til tre træninger i træk, uden afbud til trænerne, gives pladsen videre til en på ventelisten.

De første to træninger er prøvetræninger, hvor gymnasterne kan prøve holdet af, men også hvor trænerne kan vurdere om gymnastens niveau passer til holdet. Det er udelukkende trænerne som afgør om niveauet passer til holdet. Har man ikke niveauet, så tilbydes man, så vidt det er muligt, en plads på en af foreningens andre hold.

Udmelding skal ske skriftligt til [email protected] efter max to træningsgange og pengene tilbagebetales. Ved udmelding senere end det, tilbagebetales pengene ikke. 

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen