Hodldsport%20hold%20logo
Velkommen til

Copenhagen Flames

Start til Danmarks bedste e-sportsundervisning

Som elev hos Copenhagen Flames Fortnite-undervisning kommer du både til at lære mere om spillet iforhold til udvikling af dig selv som spiller og samtidig møder du nye jævnalderen unge, som både deler
interesse og glæden for spillet.


Vores undervisning er struktureret i forhold til fire fokusområder: Aim-træning, bygge-træning, taktik og kommunikation.  Udover de fire fokusområder, så har vi også ting på programmet som mentalitet,
fællesskab og i fremtiden vil vi få implementeret områder som motion, kost og søvn.


Copenhagen Flames udgangspunkt med undervisning er at skabe et univers for unge, som gerne vil udvikle sig i retning af en karriere inden for esport. Samtidig er der også plads til dem, som er her for at hygge sig med et spil, som de finder underholdende og gerne vil hygge sig med.


Vores niveau 1 hold er for de elever, som har flest Arena Point, og gerne vil opnå en professionel karriere inden for Fortnite. 


Vores niveau 2 og 3 elever er for de elever, som har erfaring med spillet og gerne vil blive bedre, men stadig mangler lidt endnu for at været på det højeste niveau. 


Vores Niveau 4 er for begyndere, der ikke har så meget erfaring med spillet endnu.

Undervisningen er tilrettelagt af Mikkel ’KrigsMikkel’ Rasmussen, som til dagligt træner vores talentacademy og professionelle Fortnite spillere. 

Han er en af landets dygtigste og mest ambitiøse trænere i forhold til undervisning, hvilket sikrer en høj standard i forhold til kvalitet af træningsmaterialet. 


Hvert hold vil maksimalt have 12 elever, hvilket sikrer tid til den individuelle samtidig med at den generelle kvalitet bliver sikret.


Eleverne til undervisning er generelt 10-13 år, men der er også nogle på 14 og 15 år. Elevernes alder stiger med niveauerne, så man vil typisk finde de ældre elever på Niveau 1 og 2 hold, og de yngre elever på Niveau 3 og 4.


Hvis der skulle være nogen former for spørgsmål eller andre henvendelser, så skal i være velkomne til at kontakte [email protected]

Img_0559
Kontakt Copenhagen Flames

Har du spørgsmål til Copenhagen Flames' e-sportsundervisning, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Facebook feed