Visioner

Visioner for Boldklubben Hekla

Økonomien er fundamentet - Ungdommen er hjertet
Trænere og ledere er drivkraften - Seniorerne er ånden

Status efterår 2016

BK Hekla har pt. ca. 450 medlemmer (65% ungdom & 35% senior)

Hold i seniorafdelingen:

To 11m herresenior (serie 2, serie 4), et 11m Oldboys, et 11m Super Veteran, tre 7m herre senior, to 7m Oldboys og et 7m Veteran.

Hold i ungdomsafdelingen:

Drengehold i rækkerne fra U5 til U16, med små undtagelser, samt piger i U8, U9, U10 og U12

Visioner

Klubbens visioner med seniorholdene er at vores 1. hold i sæsonen 2018 betegnes som etableret serie 1 hold, samt at 2. holdet som minimum spiller i serie 3. Vi vil også gerne have et 3. hold, således at alle vores seniorspillere kommer til at spille kampe. Vi vil gerne kunne holde en 1. holds trup på ca. 20 mand, der kommer til træning to til tre gange om ugen. Vi vil gerne udbygge ånden i klubben og vil have vores 1. senior til at være flagskibet i klubben, dog støttet godt af ungdommen.

For ungdomsafdelingen gælder det at vi gerne vil have hold i alle årgange. Vi skal sørge for at vores ungdomsspillere får en følelse for klubben og at der bliver opbygget en god klubånd. På sigt vil vi gerne komme så højt op i rækkerne som muligt, med vores ungdomshold. Vi vil gerne udvikle vores spillere, så de kan bruges i seniorafdelingen, både på 1. og 2. holdet. Vi vil fortsat arbejde for at skabe optimale træningsfaciliteter, samt deltage i turneringer i udlandet.

Klubben skal drives af en sund økonomi.

Visionen er at få lavet et godt klubprodukt som kan køre rundt, på basis af lav kontingent. Dette gøres med tilskud fra FOS, sponsorater og Boldklubben Hekla’s egen støtteklub ”Klub 100”.

Hvordan gør vi det.

Vi vil give alle vores medlemmer, de bedste muligheder for at spille fodbold. Vi vil hjælpe og inspirere trænere og ledere, med træning til kamp og med forældrekontakt. Vi vil stræbe efter at der altid er to trænere pr. hold. Endvidere forventer vi at vores trænere deltager i KBU’s trænerkurser, der gerne skulle være med til at motivere og udvikle spillerne. Vi vil fortsætte samarbejdet med skolerne, fritidsinstitutionerne og de øvrige idrætsanlæg i lokalområdet. Vi vil bruge vores klubhus til sociale arrangementer, herunder altid følge klubbens ”sund politik” i bar salget.

Vi vil også stræbe efter at involvere forældre og medlemmer, til at tage ansvar for andet end lige fodbold. Dette kunne være som frivillige til vores stævne, deltage på ind og udlands ture, tage vagter i baren/klubhuset, være med i sponsorarbejdet, samt være med i arbejdet, om at skaffe bedre forhold og faciliteter til BK Hekla.


Bestyrelsen

2016