FV U9 Drenge

Året 2016-2017
Året 2016 - 2017

U9 Drenge beskrivelse

Når børnene bliver U9 spillere, er de mere selvstændige. Forældrenes indflydelse bliver mindre, med undtagelse af de forældre der ønsker at hjælpe til med at træne årgangen.

Vi arbejder ud fra et motto, som vi kalder for SUPER. Mottoet er til for at der skal være plads til alle. Både dem der vil spille fodbold for at hygge sig, samt dem der gerne vil være mere seriøse.

S står for Social, på trods af at vi på nuværende stadie begynder at dele op i niveau, for at udfordre de forskellige spillere bedst muligt.

U står for udvikling. Vi bestræber os på at barnet skal udvikle sig, både personligt, men også på banen.

P står for personlighed, der er plads til alle børn, vi er forskellige og alle har noget at bidrage med til gruppen.

E står for engagement, når man er en del af holdet, er det vigtigt at forældre samt børn viser interesse for at deltage i de forskellige aktiviteter. På den måde bliver det en social og harmonisk gruppe vi kan arbejde med.

R står for Respekt og Relation. Vi er her alle sammen af den grund, vi kan godt lide at spille fodbold, derfor skal vi respektere hinanden, både på og uden for banen, dette kan også give gode relationer til hinanden, når vi ikke er til fodbold, eller i fremtiden.

Når vi er på banen har vi nogle grupper, for at spille på et niveau hvor man får mest ud af det. Vi har 3 hovedtrænere, der får hjælp af forældre i den daglige træning.

Grupperne består af Mindre Øvet, Øvet og meget Øvet.

Alle grupperne har fokus på at træne motorik, teknik og individuelle færdigheder.

Vi er tilmeldt 3 hold til DBU’s turneringer i efteråret og foråret, Derudover deltager vi også i Champions League for kids, som er en vinterturnering, som spilles før og efter jul.

Vi har også sociale aktiviteter, dette kan være fælles stævne, overnatning i klubben eller en dagsaktivitet i weekenden. Vi er samlet i en stor gruppe, når vi laver sociale aktiviteter, da vi alle er en del af et super fedt sammenhold i Boldklubben Fremad Valby.