Team Solspring Pigespring 05-08

Team Solspring 2005-08

Piger, der har gået til gymnastik før, elsker springgymnastik og slet ikke kan lade være at lave gymnastik, uanset om det er hjemme, på havetrampolinen eller i frikvarteret …. Vi springer på bane, trampolin og prøver en masse forskellige opstillinger og nye spring. Der vil også være rytmisk træning på programmet og i løbet af foråret vil vi tage ud og opvise 2-3 gange. Vi skal give den gas og knokle, mens vi har det sjovt og bliver dygtige. Vi håber at få mulighed for at lave 1-2 ekstra træninger i Havdrup Hallen, hvor der er adgang til springgrav.

En mindre opkrævning til opvisningsdragt må forventes.

Dette hold er for årgangene 2005 og 2008!

Holdet træner i SIC hal C midt

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen