Team Elvira et nyoprettet Rytmehold i alderen 14-20 år

Team Elvira

Holdet er for piger der tænker de har lyst til at udvikle samt udfordre sig selv, og så oven i det være en del af et fantastisk fællesskab. I løbet af sæsonen bliver der arbejdet med forskellige aspekter af rytmiskgymnastik, alt fra de traditionelle gymnastik trin til det mere danseprægede. Træningen vil samtidig indeholde grundtræning af hele kroppen samt masser af gymnastiksekvenser og dansetrin. Vi vil i løbet af sæsonen også prøve kræfter med forskellige håndredskaber. 

Jeg, Anna-Frederikke, har de sidste 17 år selv været gymnast og har de sidste 12 år undervist piger i rytmegymnastik, og jeg glæder mig til at lære en masse nye piger at kende og se hvordan vi kan udfordre hinanden. Jeg er glad for glimmer, kæmpe smil og jeres charme. Så hvis holdet lyder som noget for dig, så kom og vær med. 

Jeg glæder mig til en masse fantastik og glitrende gymnastik med en masse dejlige piger. 

Der må påregnes ekstra udgift til dragter.

Dette hold er for 14 - 20 år!


Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen