Spring Spilopper 2010-11

Spring spilopper 2010-11

Holdet er for børn der har lyst til at hoppe, springe, danse, lege og bruge kroppen på alle mulige måder. Vi skal også lære at stå på hænder, slå vejrmøller, springe i trampolin, lave små rytmiske sekvenser og meget mere. Holdet er for børn der er klar til at gå til gymnastik uden far og mor. Forældre er meget velkomne til at give en hånd med i forhold til at få redskaber frem og tilbage, men skal ikke kigge på når vi er i gang, da det er forstyrrende for børnene. Husk elastik til håret og en drikkedunk.

Dette hold er for årgangene 2010 og 2011!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen