Parkour onsdag 8-12 år 18/19

Parkour Onsdag 8 - 12 år

I Parkour lærer du, hvordan du kan bevæge dig fra punkt A til punkt B så hurtigt som muligt uden at rykke rundt på tingene. Er du klar til at springe ud I de store spring?

Springe ud i miljøet med vennerne og bevæge dig frit omkring? så er Parkour holdet noget for DIG! Vi fokuserer på kroppen og dens bevægelser ude i det frie rum. Du lærer, hvordan du springer over en væg på den mest hurtige og effektive måde.

Udover det træner vi også freerunning og kombinerer vores parkour spring med lidt seje tricks. Vil vi selvfølgelig starte helt fra grunden og bygge vores spring op stille og roligt. Men vigtigt er, at vi sørger for, at SIKKERHEDEN kommer i første række!

Dette hold er for alderen 8-12 år!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen