Krudtuglerne 2014-15 18/19

Familiehold - Krudtuglerne 2014 -15

Familieholdet - Krudtuglerne er klar til endnu en sæson i Solrød idrætscenter.

Vi skal i løbet af sæsonen danse og lege til musik, og på denne måde udvikle barnets motorik. Vi skal lave forskellige akrobatiske øvelser, og ikke mindst tumle en masse på redskaber. 

Hvis I er til fuld fart over feltet, sammen med en masse andre springglade børn, så er dette hold bestemt noget for jer.

Det forventes at forældrene deltager aktivt i timen, samt at man møder lidt før og hjælper med at opstille redskabsbane.

Dette er et familiehold primært for børn født i årgang 2014 og 2015. Men der kan efter aftale tilmeldes børn fra årgang 2016. Ved interesse for dette, skriv til Nicoline.

Vi glæder os til endnu en sæson på Krudtuglerne. Instruktørerne

Dette hold er for årgangene 2014, 15 og 16 (efter aftale)!

Holdet træner i SIC hal C øst

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte og det er meget vigtigt, at det er BARNETS navn, der tilmeldes og IKKE forældres navn. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her


Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen