Jump4fun 6-16 år Træning for børn med overvægt og sårbare 18/19

Jump4fun 6-16 år Træning for børn med overvægt og sårbare børn

Holdet for dig, der har lidt for meget på sidebenene, eller dig, der har det lidt svært i livet.

Vi laver lidt af hvert på holdet, styrketræning, konditionstræning, kamplege, stafetter, cirkeltræning og meget andet. Vi passer på hinanden med inkluderende og differentierende træning – og vi skal have sved på panden hver gang. Vi træner 11 måneder om året, og hvis vejret er godt, træner vi ofte udendørs. Det handler om at få trænet kroppen og træne at være sammen med hinanden, vi skal mærke, at vi bliver stærkere både fysisk og psykisk. Nogle gange tager vi familien med til træning, nogle gange laver vi fællestræning med andre Jump4fun hold og nogle gange laver vi madskole sammen, hvor vi lærer om sund og nærende kost af vores foreningsguide, der hedder Mia.

Vi opfordrer alle Jump4fun-børn til at træne 2 gange om ugen. Det er der taget højde for i prisen. Vi har også et Jump4fun-hold i Havdrup Gymnastik – se mere på http://www.havdrupgymnastik.dk/

Man kan også træne Jump4fun i Solrød Svømmeklub, se http://www.solklub.klub-modul.dk

Jump4fun er et samarbejde mellem DGI, Julemærkefonden og Hillerød og Holbæk sygehus. I Solrød har vi et tæt og godt samarbejde med sundhedsplejen, og holdet modtager støtte fra Solrød Kommune og Folkeoplysningsudvalget - du kan læse mere på www.dgi.dk/jump4fun, hvor du også kan se en lille film om holdet. Har du spørgsmål til holdet, er du altid velkommen til at ringe til Marianne Høyer på 2280 6778.

Der er løbende tilmelding på dette hold, så du kan starte når du har lyst.

Dette hold er for 6-16 årige!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen