Familiehold - Krudtuglerne 2015-2016

Familiehold - Krudtuglerne 2015-16

Dette familiehold er for de aller mindste krudtugler. For at kunne gå på holdet, er det et krav at børnene kan gå ved sæsonstart i september.

I løbet af sæsonen skal vi lære forskellige danse til musik, som træner barnets motorik, vi skal lave lidt akrobatiske øvelser, og ikke mindst så skal vi springe og tumle en masse på redskaber.

Det forventes at forældrene deltager aktivt i træningen, og hjælper med at få redskaber på plads. Vi glæder os meget til en ny sæson med en masse fart over feltet hver lørdag morgen.

De bedste hilsner

Instruktørerne på Krudtuglerne


Dette hold er for årgangene 2015 og 2016!

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte og det er meget vigtigt, at det er BARNETS navn, der tilmeldes og IKKE forældres navn. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her


Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen