Badutspring 2010-11

Badutspring 2010-11

Badutspring er et spring-/rytmehold for de små gymnaster.

Vi skal bl.a. springe opspring, ruller på saltoplint og split på trampolinen, vi skal øve håndstand og vejrmøller på rullemåtterne. Vi skal lave opvarmning og rytmisk gymnastik. Men først og fremmest skal vi have det sjovt, lege og tonse på redskabsbane.

Holdet er et begynderhold, man behøver ikke at have gået til gymnastik før, eller at have særlige forudsætninger for at deltage. Dog er øvede gymnaster også meget velkommen, vi har udfordringer til alle.

Selvom holdet er uden forældre forventer vi at alle forældre hjælper med at få redskaberne på plads inden vi forlader hallen.

Vi ses til en sjov sæson.

Med venlig hilsen

Emma, Anna, Emilie, Winnie og Maybritt

Dette hold er for årgangene 2010 og 2011!

Holdet træner i SIC hal C øst

Husk altid at tilmelde dig/deltageren efter anvisningen for årgang(e) på holdet. Er deltageren ikke den korrekte årgang/alder, kan denne blive slettet fra holdet.

Ved tilmelding af børn er det meget vigtigt at data (navn, adresse og fødselsdag) er korrekte. Solrød Gymnastikforening modtager tilskud fra Solrød kommune og dette tilskud er afhængigt af, at vores oplysninger om medlemmerne er korrekte. Ellers kan det betyde at vi mister tilskuddet, med deraf følgende kraftig stigning i kontingent fremover.

NB! Holdet gennemføres ved minimum 15 betalende og deltagende medlemmer.

Bliver holdet overtegnet, sker der optagelse på venteliste via tilmeldingssystemet.

Ingen optagelse på venteliste pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om al det praktiske i SGF her

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen